Dakujem
[IMG=http://img683.imageshack.us/img683/6272/p1010367aa.jpg][/IMG]
No vyzera to hrozne ak to mysleli ako zasterku tak tam mali dat klasicku,ja len ked je to taky velky plast na spodku ci to ma este aj iny vyznam.Maxa píše:Jo jsou tam asi 3 matky.Ale proč to chceš sundat? Akorád si obiješ prahy od kamínků.
Kůrkyn píše:Kryje to závěs kola a konec prahu, který pěkně hnije, u Dedry to máme dokonale opískované na čistý plech. Kdyby to tam bylo zbytečné, tak to tam není.
Zase tak moc neřekl ne?freshkuba píše:ty vo.e...co je to za prasečinu? Ještě si můžeš uřezat přední sloupky, je přes ně blbě vidět...co to sem chodí za lidi a proč vůbec sedaj do alfy... začíná to být horší jak na FBK apod.
freshkuba píše:ty vo.e...co je to za prasečinu? Ještě si můžeš uřezat přední sloupky, je přes ně blbě vidět...co to sem chodí za lidi a proč vůbec sedaj do alfy... začíná to být horší jak na FBK apod.
Jimmy píše:Z detailu potom bude hnit celej prah a odlisny od ostatnich to bude urcite
freshkuba píše: já jsem spokojený s tím co mám, ale ty si asi léčíš nějaký mindrák. Tady jsou lidi co respektují tu partu vzdělaných lidí, která to auto navrhla. Ty jim na tu práci pliveš a myslíš si, že jsi chytřejší a máš lepší vkus. Jestli se chceš skutečně odlišit od ostatních chlapců ze sídliště, tak si kup alespoň Ariel Atom, nebo Ferrari.
Takových chytráků a kuchalů je ve vláknu Tuzzing-neverending story docela dost.
Taky jsem si všimnul, že tvé první dotazy tady na fóru byly ohledně změny vzhledu, a ne techniky. tak doufám, že alespoň měníš olej a rozvody? a případně termostat nedáváš ze Š120. Takových sem už zažil.
Myslím, že budeš hodně rád, když udržíš tempo dávat autu to co potřebuje, udržovat ho ve 100% stavu a nebudeš vymýšlet kraviny.
No na to ze mam auto iba tyzden toto neriesimKůrkyn píše:Sundat zástěrky bude zadarmo, ale ta uštíplá poklice bude stát litr, což?
Já jsem spokojený s tím co mám, ale ty si asi léčíš nějaký mindrák. Tady jsou lidi co respektují tu partu vzdělaných lidí, která to auto navrhla. Ty jim na tu práci pliveš a myslíš si, že jsi chytřejší a máš lepší vkus. Jestli se chceš skutečně odlišit od ostatních chlapců ze sídliště, tak si kup alespoň Ariel Atom, nebo Ferrari.freshkuba píše:No ak si spokojny s tym co mas tak sa ti necudujem ze to co tu citas nevies pochopit.Asi patris medzi ludi ktory si na aute nikdy nic nezmenili.Ale su aj taky ktory sa chcu od inych odlisovat a zacina to mensimi detailami.
FaktMaxa píše:Mám novší a ta to tam má
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host