Zahraničí bych se nebál, přivezl jsem si (a známým) nějakých 12 aut a všechny bez problému, přesně tak jak byly popsané. Ale je pravda, že současnou 156 jsem hledal hodně dlouho, sjezdil republiku a nakonec stála 20km od baráku

tuta146 píše:To jsou podmínky, že by jsi potřeboval na pomoc Harryho Pottera![]()
Zahraničí bych se nebál, přivezl jsem si (a známým) nějakých 12 aut a všechny bez problému, přesně tak jak byly popsané. Ale je pravda, že současnou 156 jsem hledal hodně dlouho, sjezdil republiku a nakonec stála 20km od baráku
tuta146 píše:156 za 65tis bez investic začni čarovat:-)))
Vždycky jsem je přivezl na odtahu, na podvalu je to opruz kvůli rychlosti v německu. Ale chce to mít známého co ti neúčtuje 15kč/km.
Tak třeba u mě joSpirpin píše:Nechci rýpat, ale fakt u té "libovky" věříš tomu, že diesel (byť v soukromých rukou) najede ročně v průměru ani ne 9000 km?
Nevím teda, diesel je na dlouhé cesty, ne na svezení. I když táhne úplně vocpod..aby vzápětí mohl umřítMilano75 píše:a svezu se stejně jako v benálovým autě
JP159 píše:To já zase klidně 10t na benzín do kanálu hodím, jenom když nemusím celej rok poslouchat traktor. Halt šepot květin je šepot květin...![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 4 hosti