sakra, ten podvozek jsem si nechal vysvetlit osobne od Ronna Simmonse primo u nej doma. To je ten vlevo na te fotce a ty ses ten vpravo. Komu mam verit ? Jinak, Ron je necha delat u firmy INTRAX, kteri maji take zavodni tlumice pro 75ky v nabidce. Akorat Ronnovi je delaji primo na miru pro potreby Nürburgringu. kg/cm se pouziva stejne bezne jako N/mm nebo lbs/ft.Kolbik píše:Nechci rejpat, ale pokud mas auto natolik snizeny, ze i kdyz jedes defacto krokem, ti to jezdi podle tebe na dorazech, tak ty tlumice musi byt nutne KO/nebo nejsou urceny pro tyhle pera. Predek jednoznacne kmita vlastni frekvenci a je neutlumeny. Tuhost pruziny 100kg znamena co? Tuhost pruziny se pro auta bezne udava v N/mm a pokud tam mas 100 nebo nedejboze 160 pera... Jake ma 75 prepakovani nevim, ale nejspis to nebude nic mimo standart ostatnich aut. A ze je to neni stavene na takoveto cesty je blbost. Jiste ze podvozek muze byt tvrdy, ze to bude nepouzitelne na takoveto ceste, ale rozhode budou kola vuci kastli utlumena a auto nebude poskakovat jako nakopnuta koza. Co by ty tlumice potom delaly pri brzdeni apod. Jestli mas 4cm zdvihu do propruzeni na nejakych sportovnich tlumicich, tak musi byt nespravna pera a auto je moc nizko. Zavodni tlumice cestovnich aut maji standartne +-100mm komplet zdvih tlumice (tzn. +-50mm do propruzeni vcetne dorazu) a to jsou podvozky, na kterych se normalne jezdit rozhodne neda. Ale pokud si ses 100% jisty, ze tlumice jsou ok, tak me to dal velmi zajima co je spatne.
Jo jo šnek bo jsme v tom jeli 4 lidiOndra156 píše:Dnes jsem tě Michale potkal ve ZléněMyslím, že výška, zvuk i auto jako celek cajk*, viděl jsem ji poprvé
Já zas čekám až tiskárna cenin vytiskne můj řidičák. Jsme na tom stejně. jet můžeme ale je to o průser.A.J.Michal píše:venku tak krásně a já mám už od pondělka značky v depozitu .... no co se dá dělat
Já myslel, že když si měníš papíry tak ti dají takové to papírové osvědčení a jezdit můžeš.Franik píše:Já zas čekám až tiskárna cenin vytiskne můj řidičák. Jsme na tom stejně. jet můžeme ale je to o průser.A.J.Michal píše:venku tak krásně a já mám už od pondělka značky v depozitu .... no co se dá dělat
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Duso a 1 host