Ale pokud není špatnej alternátor a umístím ten modul dobře aby byl chráněn před extrémními teplotami a vodou, tak snad problém nebude.
Každopádně šetříš alternátor a veškeré osvětlení i interiéruxjohny píše:Téhle otázce se asi bude každej smát, ale zajímalo by mě Aleši, jestli pozoruješ nižší spotřebu paliva, poté, co jezdíš s denními světly?
Svítí tam 4 po 25 W a 2 osvětlení SPZ po 2W, ale interiér bych nechtěl sčítatxjohny píše:Jo, to je mi jasný. Jaký tak můžou mít výkon žárovky vzadu? +-15W jedna?
Takové žárovky se dělají?Milan+ píše:Svítí tam 4 po 25 W a 2 osvětlení SPZ po 2W, ale interiér bych nechtěl sčítat
Jasně jsem se překlepnulcoyote píše:Takové žárovky se dělají?Milan+ píše:Svítí tam 4 po 25 W a 2 osvětlení SPZ po 2W, ale interiér bych nechtěl sčítatSvítit tam na 99% bude 4x 5W. 21W se používá do blinkrů (kromě bočních) a brzd
Kvůli spotřebě jsem to nedělal a ani nepozoruji žádnou úsporu, asi o desetinku litru jsem spadnul, ale to bude asi jízdním stylem a ne SDS. Dělal jsem to kvůli něčemu jinému, štvalo mě, že svítí celá palubka a při sluníčku na ní nebylo skoro nic vidět a musel jsem neustále zvyšovat a snižovat osvětlení, teď je klid a jak jsem psal, s automatikou na světlech to nemá chybu a nemůže se stát, že když se sešeří, že bych jel pouze na SDS, ale rozsvítí se normální světla. tohle se tady řešilo na začátku,xjohny píše:Téhle otázce se asi bude každej smát, ale zajímalo by mě Aleši, jestli pozoruješ nižší spotřebu paliva, poté, co jezdíš s denními světly?
Uz jsem se leklxjohny píše:Nejsem si jistý jestli celá palubka, ale vestavěné rádio a displej mezi budíkama regulaci osvětlení má. Jinak já na svojí palubku vidím bez problémů i za sluníčka, mám bíle podsvětlené budíky.
Má automatiku, ale když rozsvítím světla, tak palubka stejně svítí méně, než při vypnutých. Nevím, jak u bílého podsvícení, ale já mám červenéLadin 164V6 píše:Jenom dotaz, 159 jeste nema samocinnou regulaci osvetleni palubky?Vzdyt to ma uz stary Bmw e36
Dost dobrý.xjohny píše:Chce to jen sundat přední nárazník, ale už jsem to dělal potřetí, takže trivka
pokud máš zvedák jako já tak podle mě půjde bez problémů, taky to tak budu dělat, jestli to chceš ale dělat od země, tak asi neJP159 píše:Dost dobrý.xjohny píše:Chce to jen sundat přední nárazník, ale už jsem to dělal potřetí, takže trivka
Hele a udělat to zespodu pod vozem to nejde...?
Prosím o stručný popis sundání toho nárazníku, co se musí odpojit,odšroubovat a tak, myslím,že by to mohlo zajímat více lidí.
Díky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot], Bing [Bot] a 3 hosti