Jaro se blíží, takže proběhlo pár úprav, pár nás ještě čeká.
Jedna z nutnosti. Při mrazech už Alfuška odmítla startovat, vždy po nabití dobrý, na podruhý horší a na popátý vůbec. Začly se objevovat i další neduhy jako kontrolka žhavení či obrazovka navigace naskočila až na podruhý (na poprvý jen zrní). Takže jsem koupil novou baterku, Varta Silver 77 mAh a chyby zmizly, startuje hned, rozdíl markantní.
Dále jedna velká změna, dlouho jsem vážil, spát mi to nedalo, ale nakonec jsem do toho šel a nechal odstranit DPF, EGR a při tom se i přemapovala ŘJ. Filtr se mi vypaloval každou chvíli, ideálně když jsem dojížděl do práce (a pozdě já moc chodit nesmím, takže stres, jestli se to stihne), spotřeba šla pomaličku nahoru, po desetinkách, ale šla, takže když jsem od il ciuffa (firma Autoscan) dostal nabídku, že mi to vše udělá najednou, šel jsem do toho. Změna to je, plyn je výrazně citlivější, mapa je jiná, takže už tam není takový kopanec, ale zase to krásně táhne furt a furt. Navýšení bylo na 180 koníků, krouťák k 370-ti. Nicméně změřený to nemám a měřit to nebudu, subjektivně tam změna ale je a já jsem spokojený. Uvidíme do budoucna. Co se týče spotřeby... je velice brzy, nicméně klesla v určitých režimech. Město určitě, přiblížení k městu je na tom podobně a nic delšího jsem "na spotřebu" zatím nejel, takže nemůžu soudit.
Dále, blíží se doba na letní kola, takže se teším, bude změna. Jen mám rezatý šrouby a to samozřejmě kazí dojem, takže vymýšlím, co s tím. Nový se mně kupovat nechtěj, protože si myslím, že za rok bych to řešil zas. Tak nevím, jestli sehnat nějaký zátky, či jen lajdácky po nasazení přetřít hlavičky...
No a když budou kola dole potřeboval bych promazat zadní třmeny, zase, protože přibržďujou, zase. Tentokrát si to chci udělat sám, abych měl jistotu, že se to neodflákne. Zvládne i to taková lama jako já? Bude to intuitivní nebo budu potřebovat radu či návod?