Díky jsi moc hodnej, díky za fotky a kontakt, zítra tam hned volám... proč to někdo nehodí do inzerátu, kolik je takových bláznů co by to koupilo doufám, že šéf šroťáku nebude vymýšlet a nechá to za cenu šrotu tzn. tuším 4 kč za kiloSMOG píše:Kéž by mi nějaký dobrodinec taky seslal nějakou AR 90 2.4Td klidně i v podobném stavu!Aspoň by bylo pár dílů do zásoby!
No já mu řikám: " Pane, to chce fotky, mám to dál, tak ať aspoň předběžně vím kam jedu" a on na to, fotky to je ztráta časuHarous píše:Myslis, ze by misto fotek do mailu mohl prijit negativ do schranky, jo?Petan píše:Vypadalo na takovýho toho staršího otce, který moc dnešní technice nehoví a v tom bude asi problém s těma fotkamav celku to chápu
Tohle si nemyslím, spíš opravdu zápasí s pořízením těch fotek, taky asi nemá čas ale prodat to chce určitě ... jinak by mě sám od sebe nevolalHarous píše:Zacinam mit pocit, ze to vlastne ani moc prodat nechce...
V nedeli dopoledne uvidim...Petan píše:Harous: Třeba tě mile překvapí a rozhodneš se jí vzít ( za ty love )
Nevím to jsem z něho už nepáčil, nevím čím se řídí ale prostě to nechtěl a byl docela nějaký podrážděný, když jsem ho přemlouval, tak jsem se na to nakonec vybodl.SMOG píše:V poho já jsem se tam nakonec taky otočil,protože jsem se šel mrknout jestli je tam v nádrži plovák,můj v 90 nějak hapruje,tak mě napadlo,že by mohly být stejný!Tak jsem ho vzal,ale musím ho zkusit!
Nevíš co by ještě mohlo být stejné z 90?![]()
Říkal jsem jsem si,že tam toho je trochu míň a v duchu jsem doufal,žes to byl ty!
Jinak rádo se stalo,škoda jen,že to nechce pustit celý,je toho fakt škoda! :smt073 To auto vypadá dost zdravě,co už?Neřekl ti aspoń proč ho celé nedá?
Asi tak nějak. Tak se domluvíme a dáme tam scuka aspoň mi pomůžeš a já tobě ... nejdou otevřít dveře jen jedny zadní, ještě z toho chci vzít sklaSMOG píše:A kdy tam razíš,přemýšlím,že tam taky v úterý po velikonocích hodím znova zrak,co by se mohlo hodit!Třeba se tam potkáme!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host