a nebo dalsi moznosti je presunuti brzd na zadni naboje, ale to se musi privarit drzaky na trmeny na zadni napravu a pak misto kotoucu u prevodovky dat podlozky, ale uz to ztraci tu originalitu
Alfa Romeo Spider Graduate US 1986
Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
Transporter T5 + autopřepravník 2600 Kg
Jawa 50/23 Mustang, Piaggio Ciao, Royal Enfield bullet 500
Milane díky za svezení, už dlouho sem se takhle nesvezl, je to fakt super kára
Ford Sierra 3.7i CLX 4x4 1992, Ford Sierra 2.0i GL 1987, Ford Scorpio 2.9i Ghia1991, Audi 80 B4 1.9 TDi 1992, Honda CB 500 1998.
EX: Alfa Romeo 155 2.5 V6 1996, Alfa Romeo 145 2.0 QV 1996, a další.
včera sem se pustil do TSka s TD motorem, kde sem vypraparoval TD motor, aby mi neničil svou vahou přední nápravu- TS ko půjde na jaře jako uloženka do nově opravené garáže, aby nepřekáželo v dílně
tentokrát jsou vyzkoušel jestli motor půjde vyndat bez demontáže kardanu a šel (byly tam popraskané HSky, tak nebylo co ztratit)
jinak auto je z německa, kde pravděpodobně jezdilo jen po suchých cestách a majitel než to prodal do čech, tak udělal komplet brzdy a v čechách do toho nabastilily TD motor, který tam pořádně nepasoval
No tak já zas čekám co uděláš s tou kastlí.. Tak si říkám vyndal z ní motor, bude si zas hrát s tím dieselovým monstrem.. Na benzín má Ameriku. Chudák černoušek tam bude hnít...
Alfa Romeo 147-3dv. 1.9JTD16V-powered by Sarkan
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6
no já sem lepší kastli v životě neviděl (co mi prošlo rukama) třeba america má 125tis a má schnilé přední hevery a to tak, že tam prostrčím ruku i dvě a zadní lemy jsou KO, tohle ts ko má 250tis a přední hevery vypadají takhle:
navíc to vypadá, že než se to dostalo do čech, tak to mělo veškerou péči, ale v čechách už to vzalo za své včetné "odborné montáže" TD motoru
karoseriově je to moje nejlepší alfa a plán je s ní takovej, že jí strčím do garáže na dobu neurčitou a přikoupit k ní nějaké kompletní TSko třeba tvoje
papíry už mám od sejnyho, takže schází jen ten motor....
nevím co bys mi musel nabídnout abych se jí pustil