No já bych se s dovolením taky vyjádřil ke gumám. Problém BMW a Falkenu bych řekl, že byl způsoben konkrétní vadou plášťů, popř. i vadou konstrukční. Falken je japonská guma a právě při těch šampionátech v driftu se používá (i když asi jinej vzorek). Už jsem viděl podnikat chlapíka kterej koupil kontejner gum určenejch k likvidaci kvůli chybnýmu skladování (sloupy do výše tří metrů) a pak je vesele prodával. Co na tom, že se jich pár rozlítlo..Já třeba na 147-mě zkusil gumy Nexen N3000 (Korea) a kromě nízké životnosti si na nic stěžovat nemůžu. Dokonce jsem s autem byl na škole smyku v Mejtě na kluzký dráze. Instruktor když viděl šíři 215 a Korejský pneu, povídá, pane s tím se tady budete hrozně trápit. Sám byl překvapenej, že jsem měl nakonec nejvyšší nájezdový rychlosti (každý auto má jinou, aby se ridič dostal do krize, ale ještě byl schopen něco s tím dělat). Naopak z mýho pohledu byly nejhorší Pirelli P6000. Kdybych měl gumy soudit podle toho co vydrží při brutálním driftu vezmu si čínský Goodride SA-05

, předloni s nimy byly obutý dva bavoráky M3 (asi) co řádily na okruhu v mejtě jako drift exibice. Co ta guma vydržela bylo neuvěřitelný, ale proto si ji stejně nekoupím. Jo, asi renomovaní výrobci mají lepší kvalitu, konstrukci, platí vývoj dezenů atd., ale proto zatratit všechny ostatní nebo naopak tvrdit, že když to má značku Pirelli, Bridgestone atd. tak je to dobrý mi taky nepřijde správný.
Alfa Romeo 147-3dv. 1.9JTD16V-powered by Sarkan
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6