Tak to koukej navoskovat. I v zimě to má svůj význam, podle mě to trošku chrání před solí ;) A hlavně holka prokoukne, uvidíš ;)Richie píše:kolik si uctujes za vsokovani?ze bych se stavil.....ta moje jeste voskovana nebyla...
![]()
Přesně tak...nic se nemá přehánět. Já navoskuju, když už to při oplachu nenechává na autě velké kapky.Raddik píše:voskuj tak třikrát za rok, to je ideální. před zimou kvůli částečné ochraně laku, potom na jaře po skončení břečky a solení a pak ještě v průběhu léta ať je pěkná na srazy
Čau no to voskování si podle mě každej musí udělat sám, máš z toho pak větší radost, aspon já tedaRichie píše:tak to jsem ostudavsichnmi voskujou ...jen ja ne
tak ji budu muset navoskovatBuřt píše:Čau no to voskování si podle mě každej musí udělat sám, máš z toho pak větší radost, aspon já tedaRichie píše:tak to jsem ostudavsichnmi voskujou ...jen ja ne
Dělám to s láskou, musí na to bejt počasí..A jak tady někdo psal tak to opravdu prokoukne, dával jsem to do myčky a není to zdaleka takový,,Jinak s tím voskováním nepřeháním, nebojte
A ještě sem na miláčka použil brousící pastu, přece jen má už něco za sebou a lak není bohužel 100%ní..Ta pasta je bezva, zakrývá jizvy fakt parádně, na to že to je za pár korun...doporučuju na menší škrábance!!
Dresik píše:Dovolím si nesouhlasit. Jen špatně koukáš. Je tempo na zašlé laky, který teda vyleští neskutečným způsobem- zkoušel sem to kdysi na červeném Tipu a čuměl sem jak puk. Pak je taky tempo na nové laky a metalízy a ta už brusná není.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host