hadXR píše:Vzhledem k tomu, že za nějakejch 20 let už se stejně nebudou vyrádět auta takový jaký známe, ale jen nějaký poloautomatický elektromobily, tak je mi celkem jedno která automobilka se toho dožije a která ne.
A naše děti budou jen nevěřícně kroutit hlavou až jim budeme večer potaji vyprávět jak sme se proháněly ve strojích s učiností motoru 14 proc, kde při zadupnutí plynu do podlahy stříkaji litry nespálenýho benzínu vejfukem rovnou ven na silnici a s řízenim člověku nepomahají žádný polovodiče.
Což mě zase tlačí k myšlence jestly si jěště nepořídit nějakou velkoobjemovou potvoru, dokud je jěště čas.
A joLadin 164V6 píše:To bude Passat ne? Phaeton je 12 válec...
To je ale moc pěkný... Akorát teda nevim jak se spotřebouFranik píše:myslel jsem toto: http://www.youtube.com/watch?v=WaDKGnpEG1Y
Já si myslím, že spousta alfistů je již unavená ze stagnace značky alfa romeo popř. lancie. Modely alá 156,166 popř. 159 jsou už tolikrát přežvýkané, že už prostě a jednoduše nudí. Nic nového značka nenabízí a tak se uchylují k vozům od konkurence. Já to celkem chápu. Následný prodej mbéčka, motyky či audiny je podstatně snažší a méně ztrátový než u alfy a to je také poměrně důležitý faktor.Kubas píše:jo jo.... hlavně ty plasty na palubce se mi zdají moc pěkně zpracovaný a asi taky budou velmi měkkéProsím, kluci, řekněte že už jste spustili zábavný silvestrovský program, že jo....
Jinak jaksi nedovedu pochopit, že Cuhan se nemůže zbavit voňavé 166 V6 za směšný peníz a alfisti uvažují o Passatech....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host