Turbo sa da do tych 9-12 repas. Ja na nom jazdim uz 35 tis. a OK. Byt tebou,tak to turbo vyberiem a vycistim. Mas ho sekle,preto ta kontrolka. Aby si ho nepretocil... To ze sa lopatky dostanu do sania z turba je blud. Cez cooler to neprejde.....P3TR píše:No koukám, abych do toho raději nesahal, když tam mam zlou bytost...Co se stalo panu se 159 ? lopatky v sání a total mortal bum bác masakr kaput ? A nevíte tedy btw kolik stojí repas ? člověk se oto stará líp než o sebe a stejně prd platný
Liwika19 píše:budemale poprosim vysvetlit "meluzina"
s tim plne souhlasim a podepisu se pod to. Zlata V6 jelo to lip, topilo a bezesny noci jsem nemel ted premejslim a kalkuluju co by kdyby to nahodou prislo.Ladin 164V6 píše:Njn, stinna stranka turbodieselu, zere to sice malo, ale kdyz se vysere turbo nebo cerpadlo (jako ze se to driv nebo pozdeji stane), tak clovek zjisti, ze mohl za ty penize jezdit luxusne s 2.5 V6
špatně mi to táhne a když jsem se napojil na řídící jednotku, tak mi to vypsalo vysoký tlak a špatný signál z overboost ale overboost vypadá v pořádku. tak jsem si myslel jestli není přidřený naklápění lopatek.Alfik píše:Ma to byt cca 1 cm.Presne ti to asi nikto nenapise,lebo myslim,ze to nikto nemeral. Co mas za problem???
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host