Presmraděná panička: "Nechci péřovou bundu, ty husy určitě u toho trpěly."
Prodavač: "Určitě trpěly méně než krávy, že kterých máte kozačky".

Tak už chápu, proč na tý jižní Moravě vidím tak málo černejch.DědekBV píše:Já mám sicny z černý kůže. Mám to chápat tak....?
V tom případě je v ČR materiálu dost
to vypada na starterAlfaTom píše:zdravím, mám problém se startováním auto před měsícem nechtělo chytat nejdříve třeba chytlo na potřetí pak už vůbec, vyměnila se baterie za silnější a pak startovalo opět perfektně jenže po měsíci opět startuje zdlouhavě... neví někdo jak to řešit ? je to 1,9 jtd 16V
Pokud máš rozhozené signály vztažných značek, tj. čídla otáček kliky a vačky, tak to může být špatně nastavenýma rozvodama. Nedělal ti před touto závadou někdo něco na rozvodech?drom83 píše:Cau alfaci...mam problem s alfinkou 156 2,4 jtd...kdyz jedu a pridam plyn okolo 3000 otacek a vice,tak me to chcipne a rozne se vstrikovac a pak dlouho tocim nez to chytne...byl jsem stim na diagnostice a psalo to,ze je spatna sinchronizace vac.klikove hridele bo co..,cidlo vymeneno a porad stejna zavada.Nevite nekdo cim by to mohlo bejt...budu vdecnej za kazdej navrh.
Dikec
skoro to iste nam robil vadny vstrekovac na crome 1.9jtddrom83 píše:Cau alfaci...mam problem s alfinkou 156 2,4 jtd...kdyz jedu a pridam plyn okolo 3000 otacek a vice,tak me to chcipne a rozne se vstrikovac a pak dlouho tocim nez to chytne...byl jsem stim na diagnostice a psalo to,ze je spatna sinchronizace vac.klikove hridele bo co..,cidlo vymeneno a porad stejna zavada.Nevite nekdo cim by to mohlo bejt...budu vdecnej za kazdej navrh.
Dikec
ten zvuk robi turbo a je to uplne normalne. to neni volnobezny ventil ale zdochynacia klapka.Bišop píše:Zdravím Vás kolegové
mám dotaz, od EGR nebo škrtící klapky mi jde takový divný zvuk, když pustím plyn tak kolem 1500 otáček to udělá takový zvuk něco jak odfuk od turba (bow off ventil). Díval jsem se jestli ten EGR ventil není třeba zanesenej, ale je relativně čistej. A když zamáčknu ten volnoběžný regulační ventil, tak se to teda jaksi trochu dusí, ale nedělá to ten zvuk. Mám strach aby nebylo něco s turbem.
A ještě jeden dotaz, kde prosím přesně najdu kabinový filtr?
Děkuji za veškeré rady a sorry, že to tady spamuju možná nesmyslama
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti