som aj auto pozicane na vikend pred 3tyzdnami a vsetko fungovalo-neviem ci to je skryta vada,ako vidim tu na fore celkom bezna zavada

lukee píše:Zadní okna jsou stejně jenom na demonstraci Bose audia vůči vnějšímu světu
ok to sem chtel vedet.O kebelu na diag samozrejme do budoucna uvazuju,jen ho jaksi nemam momentalne k cemu pripojit(blby,ale totebook nemam,jen stolni PCacmilan píše:To:gallibob
No malo by to len hlasit, ale do takej situacie som sa este nedostal.
Inak si myslim, ze ked obetujes 300czk+5min. hladania FESu na nete, tak problemy takeho druhu su zazehnane.
Ono mozu prist ine hlasky bez ktorych auto bude hadzat do nouzaku a potom zaplatis x krat viac za diag.![]()
Ked si zo Zatecka tak ti to urobim za jeden rizny citron
tak mne piska len na jednej strane a vzadu, ako mal moznost sa na nom previest, mal ho tam, budis menil lanovod, ked uz, mohol premazat a podla toho menit, ako nie som odbornik, ale pri pribrzdeni, brzdeni nepiska, len pri zatacani, tak si myslim, ze je to zatuhnuty strmen, ale nie som odbornik a brzdy chcem tak ci tak menit, uz su pod toleranciou a zase jazdit s tym sa uz bojim, sice dako moc nebrzdim, ale clovek nikdy nevie, kto mu vleti do cesty, nerad by som bol, keby sa mi polamali kotuce v takej situacii ...riprex píše:No hele mě taky začaly pískat brzdy s tím, jak se začlo dělat horko - pískaj když jsou zahřátý. Přední byly měněný nedávno ještě předchozím majitelem, tak jsem zkusil zabrzdit pozvolna ručkou a ukázalo se, že mě pískaj zadní. Koupil jsem Feroda (desky i kotouče) z Autokelly - měl jsem možnost slevy, navíc byly tehdy i tak docela výhodné. Nechal jsem si to vyměnit, chvíli OK, ale teď už to zase píská a začíná mě to štvát. Tipuju to na to, že se na to hoši vyflákli a nenamazali to, protože se to projevuje úplně stejně jako předtím - pískají až když se zahřejou. Budu si muset najít čas a rozdělat si to sám, ale pevně věřím a doufám, že to deskama nebude a že se mě podaří se toho zbavit, protože už je to zas jak když brzdí vlak.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů