Alfa Romeo GT (pokec)
Re: Alfa Romeo GT (pokec)
nemáš ji doškrábanou? ta moje dostala zabrat od sikovek čórkařů, na obou záseky... musíš koupit jinou kliku...
StaloBazzy píše:Tak dneska se mne podarilo urvat venkovni kliku na te druhe strane od zamku,nejak to tam drzi kdyz to tam zpatky nasadim premyslim ze to nejak vymyslim abych to nemusel cely menit, nestalo se vam to?

Bohužel se Ti ulomil pantík, který je kombinací hliníku a železa, zaoxiduje, ztuhne a časem se odlomí. Řešením je nová klika - nebo náhrada pantíku. Ale ten se asi jako náhradní díl nedodává. U mladších ročníků je pantík komplet železný a tudíž bez problémů. Ale i tak ho neškodí občas prostříknout WDčkem.
159
Nesmíš být tak hrrr na projíždky
Přesně tak. Párkrát do roka WD a je to v klidu.

Přesně tak. Párkrát do roka WD a je to v klidu.
Alfa Romeo GT 1.9 JTD ROSSO
Je to z GB , to křídlo taky scháním ale asi ho budu brát nové - vyjde na něakých 7-8 tisíc.perry69 píše:Já co mám Noviteca, tak je taky lamino a teda je to pro zlost. Barva od šutrů se mnohem líp odštipuje (po 300 km co jsem si ho nechal stříknout už byli tečky) jakmile ho blbě zkroutíš, když ho přepravuješ nebo s tim jakkoliv manipuluješ, tak ti praskaj vlákna a časem se začne propadat barva dovnit (takový vlásečnice jsou na tom vidět proti slunci) no shit! Jsem si to nechal přelaminovat a jednal jsem s tim jako v rukavičkách, tak doufám že trochu vydrží. Jinak kde jsi to kupoval? Od autodelty se mi líbí to křidýlko co je na tý červený Dubajský.
GT 1300 Junior - 1968
GT 1300 Junior - 1969
Spider 2000 Veloce - 1977
Stelvio 2.0 Q4 Veloce 280hp - 2021
Giulietta Veloce - 2020
Giulia Super 2.2 JTDm
GT 1300 Junior - 1969
Spider 2000 Veloce - 1977
Stelvio 2.0 Q4 Veloce 280hp - 2021
Giulietta Veloce - 2020
Giulia Super 2.2 JTDm
Jety na prodej jsem taky jeste nevidel. Myslim, ze na Autodelte nebo kde, ho meli za 6,6. Ted to nehrotim, protoze potrebuju spojku, vyfuk, vstiky, turbo, cooler, chip a tak dale a az po motoru se vrhnu na vzhled. Ted me na sprintech v Milovicich na volnych jizdach dal o kousek nejakej Superb a Octa v kombajnu, takze to prrr 

tak jestli tě pojela nějaká naftová Škodovka, tak to je potřeba s tím něco okamžitě udělat 

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
U ani jedno nevim co meli v sobe, ale ten Sup lital jak blazen, to jsem se divil, ze me dal jen o 3/4 auta, ale ta Octa me dala az ke konci o kapotu. Stejne je to potupa
teda trochu me omlouva, ze mi prokluzuje spojka, ale to tam nikdo nevedel, takze vizualne jsem pohorsil nasi modlu... Merene to nebylo, ale na konci 138 ve dvou lidech.

- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
sprinty jezdi jenom sám, je to zbytečná váha. 

Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ex. Alfa Romeo Giulietta QV TCT rosso competizione
já vim... ale byl to taky alfista a sprinty jenom "volný" tak jsem to neřešil 

- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jo, já myslel, že to bylo už měřený. Však jak bude zase na autě nějaká změna, tak napiš SZ a pokecáme 

Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Kdyby to bylo mereny, tak vyhodim i hever
Jedna uz je v ramci vzhledu, ale rozepisu se ti az to bude dodelane komplet. Ted to jeste nema takovy efekt, tak vydrz po vejplate
Pak konecne musim Italku nafotit a udelat tu kartu.

- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
tu kartu by jsi už mohl, no jsem zvědav, držím palce, at se to povede 

Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
- Lukyn
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
GAME OVER
156 JTDm 20V, nero, attrezzatura completa
156 JTDm 20V, nero, attrezzatura completa
Ty světla se mi teda ale vážne líběj... Koketoval jsem už s myslěnkou, že bych koupil nějakou pěknou čočku a světla rozřezal a předělal na dvě čočky. Plexy hodíš stejnný a Homologace je na světě
kamarád to měl na Octávce a pecka!

- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
homologace je sice moc pěkná věc, ale jak to bude svítit 

Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
kamarád v té oktě má origo 2 čočky. jedna je mlhocka (to měli všechny) pak má xenonovou potkávačku (příplatková) a parabolu dálka jelikož to má černý, tak dálku hodil na bixenony a svítí to daleko lépe 

- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu ted řešit druh žárovek a vrátím se k tvé původní myšlence a to předělat to na dvě čočky. Pokud by jsi sehnal tedy nějakou čočku a dovařil to nějak na původní rám místo dálkové paraboly, ( aby byla do něčeho uchycena) nikdy to nepřiděláš tak přesně, aby ti to svítilo kam má. Doufám, že mi rozumíš.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Chtěl jsem to napsat, ale nakonec jsem to smazal.
Dodělávání čoček do parabolického světla je pitomost. Nemáš to tam jak připevnit, jakékoliv bastlení to tam tavnou pistolí apod. je oničem.
Navíc tu čočku tam nemůžeš usadit přesně tak jak by měla být (ani nevíš jak), to se neprodávají čočkové světla? Předpokládám, že ano a proč to potom řešit jinak?
Dodělávání čoček do parabolického světla je pitomost. Nemáš to tam jak připevnit, jakékoliv bastlení to tam tavnou pistolí apod. je oničem.
Navíc tu čočku tam nemůžeš usadit přesně tak jak by měla být (ani nevíš jak), to se neprodávají čočkové světla? Předpokládám, že ano a proč to potom řešit jinak?
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS
Ex: 156TS
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
čočkové světla se neprodávají. Jinak to černý GT je dle mě hnus a pokud se nepletu, bylo nedávno na prodej.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Zbytek auta se mi taky nelibi, ale kazdeho vkus... A co se tyce tech svetel, tak co by to neslo. Pokud to najdu, tak to sem hodim. Jednou jsem videl postup, jak to delali na youtubu na nejakou Hyundaj bo co to bylo. A vysledek vypadal jak origo lampa. Tavna pistole, kobercovka, zvejkacka a podobne nesmysli v tomto pripade nehrozi. Vareni plastu, epoxy a takove veci jsou na miste. A de to udelat i s presnosti na desetiny stupnu. Kdyz je clovek trochu zrucnej a neboji se toho... Ja to delat nebudu, ale jak rikam. Uvazoval jsem jen o tom.
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
v domácích podmínkách to dle mě neuděláš tak, aby ti při vyštělování potkávačky ta dálka nesvítila do 

Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
v paneláku těžko, to máš pravdu, ale nejsou domácí podmínky jako domácí podmínky
někdo má doma soustruh, frézku a tak podobně rozšířené možnosti a třeba pracuje v letecké výrobě, kde jsou možnosti téměř neomezené
ale pokud je člověk zručný a není prase, tak co by to nešlo... Tyjo asi si seženu nějaké jeté xenon světlo a uzavřu s tebou vsázku 

- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
to je výzva na obou stranách 

Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
mám v autě rádio na cd / mp3 a mám velký problém se čtením mp3 ?
používám cd verbatim což si myslim nejsou žádné šunty a třeba hraje půlka písniček z toho, další část se třeba seká
a už se mi několikrát stalo že cd vůbec nenačte
nějaké rady zda se někdo s tím setkal? díky
používám cd verbatim což si myslim nejsou žádné šunty a třeba hraje půlka písniček z toho, další část se třeba seká
a už se mi několikrát stalo že cd vůbec nenačte
nějaké rady zda se někdo s tím setkal? díky
Rozebrat a čočku vyčisti vatou namočenou v lihu namotanou na špejli třeba. Z 90% rádií, mechanik, DVDéček co jsem měl kdy rozkucháno stačilo toto. A pokud ti normální CD hraje, tak hledej problém na tom cédu. Vyzkoušej u jiných Alfa autorádií a uvidíš hned jestli to je v rádiu