Moje budouci auto

jedno GT chystam,bude to uz brzy..vsak se vsici dovitefilip píše:Ma nekdo GTcko ? predpokladam ze mezi nama asi neni takovy, skoda...
Moje budouci auto3.2 V6... ale za 3-4 roky driv asi ne
Gionardi píše:mel jsi moznost ji řídit? - Ze 147 to ma společne akorat tak palubovku
jinak je to jine auto - hlavně vlastnostma a chovanim
no nechci Kubasovu mamcu podcenovat ale 3.2 by asi nevyuzilaRaddik píše: kdyz GT tak s motorem 3.2 ale to je asi mimo financni limit vid?
V žádném případě - GT je bohužel zoufale předražené auto vzhledem k tomu, že je konstrukčně někdy z roku 2002... :-( Doufám, že by se dala ukecat nějaká pořádná sleva, nebo aspoň nějaké "extras" jako třeba zdarma ta prodloužená záruka a podobně...Harous píše:Ted me mozna utlucete, ale muj na nazor na GT je, ze je to sice hezky a zajimavy auto, ale tim uz to pro me konci. Hlavne cenou, ktera zacina o 100.000Kc vys, nez za 160ti konovou Imprezu 2.0 R Comfort...![]()
O jizdnich zazitcich asi nema cenu diskutovat, ale zase je fakt, ze pro zenskou bude vetsinou na prvnim miste design, kterej u ty Alfy asi zaboduje...![]()
Tak a ted do me...![]()
Jo jo, vypadá to na JTD Q2. S tím olejem máš pravdu, toho už jsme si všichni užili dost u současné 147, takže JTD se ukazuje jako optimální volba (i kvůli tahu v nižších otáčkách, Q2 apod.). Zatím není nic definitivně upečeno, ovšem můj lobbing asi bude úspěšnýRaddik píše:kdyz mamka nebude mit tu 3.2 V6, tak se primlouvam za Q2 JTD. mozna to zni u GTcka divne, ale rikam si ze se ji asi nebude chtit preventivne merit olej vid?prece jen u 2.0 JTS je blok z 2.0 TS a jistota je jistota..
asi jste to kvuli volbe JTD neresili,ale docela by me zajimalo zda dealer upozornuje na to hlidat si to. resp. zda v oficialnich servisech vubec vedi co se stava u TS a jak tomu predejit. posledni odstrasujici priklad a bohuzel prvni mezi zdejsimi uzvateli ma TokarevKubas píše:Jo jo, vypadá to na JTD Q2. S tím olejem máš pravdu, toho už jsme si všichni užili dost u současné 147, takže JTD se ukazuje jako optimální volba
Pokud vím tak při koupi AR147 před 6-ti lety nám prodejce nic takového neříkal (ale je to dávno, nechci nikomu křivdit... kdo ví...). Každopádně jsem čuměl jak puk, když mi při cestě na první garančku začalo auto 3 km od servisu hlásit "oil pressure low"Raddik píše:docela by me zajimalo zda dealer upozornuje na to hlidat si to
myslim ze dobre to bylo popsano v tomto clanku ktery je v sekci technika - http://www.cuoresportivo.net/index.php? ... -motory-TS ze ta hltnost oleje byla nejvetsi behem prvnich 2-3 vymen. jinak s tebou naprosto souhlasim a jeste ze vetsi problemy s danym kusem uz nebyly.. kdo s tim ale zachazel drsneji musel podle me zakonite zadrit..Kubas píše:[Každopádně jsem čuměl jak puk, když mi při cestě na první garančku začalo auto 3 km od servisu hlásit "oil pressure low"Podle mě to na 99% prodejci neříkají, ono taky kdo si koupí auto za 700tisíc když ti prodejce řekne "každé 3 tisíce km budete dolívat půl litru oleje"... Do dneška si hluboce oddechnu, když si vzpomenu, jak blízko smrti tehdy ten Twin Spark byl.... Od té doby najel bez problémů dalších 100tkm, takže už snad můžu věřit, že to na něm nezanechalo stopy...
Klikni na "Alfa" dole v mém podpisurobert37 píše:Tak co jste nakonec koupili?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host