Kola jsou bohuzel z GTV6 a ty z horciku nebyly

puvodne byly nastriknute opriskanou stribrnou, nekde jsou tu i v galerii 75tek fotky a ja je pak zadarmo nechal opiskovat a hodily se do matne cerne. Mam jeste i ty stribrne 14" kde mam ty ruske pneu, ale jak jsem jim na slovensku dal kour, tak se snema neda jezdi, jsou strasne nevyvazene. Nekdy v budoucnu musim koupit na ty 14" lepsi pneu na normalni jezdeni, a nyni potrebuji sedrit ty 15" co mam na compagnolech at na ne muzu koupit nejake ty poloslicky bud ZETA LINEA SPORT nebo Regal Race... mozna bych se nebranil poridit horcikove Compagnola :-) vim o dvou lidech co je maji ( Milano75 a Icecoolman ) at ty kamna maji pak jeste vetsi koule.
Kapotu v puvodni barve mam uskladnenou, ale tam byl problem ze mi motor šouchal sacim potrubim o tu kapotu (nejspise uz unavene silentbloky motoru + kapota byla vyboulena do prostoru motoru a ne nad nej) byly dva typy prednich kapot na 75ku tak ja koupil od Hondzika tu vyboulenou nahoru a misto cervene jsem ji zvenku hodil do cerneho matu a zevnitr zustala cervena.
Jako ja jsem ze 75kou stale spokojen. Kazdy den s ni jezdim do prace( 8 km tam, 8 km zpet) , uzivam si tu jizdu v ni i kdyz to jsou Kamna, ale na to jezdeni a semtam projizdka po okreskach mi to staci.
Dokud ji nekde nerozstrelim, tak mi stale zustane. Protoze nahradu za 75ku se hleda hodne spatne

( Asi bych zavital ke konkurenci BMW, MB )