A s 2.4kou? ja byl spokojeny nad miru

Však proto měla takovou cenovku, byla to "SOLO UNA LIMITATA SPECIAL EDITION".. pátej píst byl uprostřed a taktovkou udával rytmus.MikeC píše:Hmm, tak že by 2.4 byla fakt V5? http://auta.yauto.cz/alfa-romeo-159-2-4 ... 89110.html
alfa 159V5 píše:smejes se a nevis co mas pod kapotou. nechapu co porad melessunic píše:Já myslím že tou opláckou 1.9 110kW si do tý papuly už minimálně slušně ukáknul. Holt fachman se hned pozná..
Tak s kompaktnosti souhlasím ale s těmi vibracemi moc ne-e. V6 má závaží R6ka nemá, kdyby byl ten 2xtřihrnek tak dobře vyvážený tak tam to zavaží necpou. Právě ta kompaktnost a možnost že se vleze do normálního auto na štorc (rozuměj na příč) z něj dělá tak popularní motor, protože je prostě hodně předokolek no a je to pak jednodušší... Jo vím že existují audiny co maj motor podel a nahon na přední ale prostě to maj připraveny na ty 4koly tak holt se jim to asi vyplatí, než to furt otáčet....mcernoch píše: Vidlicová konstrukce je kompaktnější a méně náchylná na vibrace než konstrukce řadového šestiválce.
Tenhle interiér mám já, navíc komplet v kůži. Těžko posoudit podle fotek co je špinavý a co poškrábaný, no. Šaltpáka je už evidentně ošahaná, ne moc ale je. Kolem loketky, ruční brzdy a tý malý roletky, tam bych tvrdil, že je to poškrábaný. Tohle časem ještě příjde jak je otevírání dveří zevnitř kolem táhla. Toto Alfa trochu podcenila a fakt stačí málo a začne se ta guma loupat. Jinak podle opotřebení vnitřku asi i sedí, jakžtakž, kilometry anebo se k tomu autu opravdu někdo choval veeeelice slušně. Protože opravdu stačí málo, zadrhnutí nehtem, a je ten škrábanec vidět.rbiciste píše:Zdravím,
Chtěl bych požádat někoho, kdo má Alfu s béžovým interiérem, jestli by se mohl podívat na fotky k tomuto autu http://www.tipcars.com/alfa_romeo-159/a ... 52056.html .
Nedokážu posoudit, zda je špinavé nebo ošoupané. Nejsem z Prahy a nechci se tam vypravit jen tak.
Motor 1.8 TS nechávám bez komentáře.![]()
Díky,
Radovan
Díky!!! Přesně o to mi šlo, jestli ten interiér může při těch kilometrech takhle vypadat. Na výbavě mě štve snad jenom ten tempomat. Dnes jsem tam zkoušel volat a zhrozil jsem se. Takové to "a máme na stránkách, že to má servisku? Jo, kolegové ji někam dali." Na dotazy o historii auta začalo líčení škrábanců laku. Původně jsem jim psal email, aby mi servisku nafotili, na to odpověděli ať jim zavolám. Ve čtvrtek asi pojedu do Prahy, ale fakt nevím, jestli má cenu ztrácet čas a jezdit se tam podívat.glassonion píše:Tenhle interiér mám já, navíc komplet v kůži. Těžko posoudit podle fotek co je špinavý a co poškrábaný, no. Šaltpáka je už evidentně ošahaná, ne moc ale je. Kolem loketky, ruční brzdy a tý malý roletky, tam bych tvrdil, že je to poškrábaný. Tohle časem ještě příjde jak je otevírání dveří zevnitř kolem táhla. Toto Alfa trochu podcenila a fakt stačí málo a začne se ta guma loupat. Jinak podle opotřebení vnitřku asi i sedí, jakžtakž, kilometry anebo se k tomu autu opravdu někdo choval veeeelice slušně. Protože opravdu stačí málo, zadrhnutí nehtem, a je ten škrábanec vidět.rbiciste píše:Zdravím,
Chtěl bych požádat někoho, kdo má Alfu s béžovým interiérem, jestli by se mohl podívat na fotky k tomuto autu http://www.tipcars.com/alfa_romeo-159/a ... 52056.html .
Nedokážu posoudit, zda je špinavé nebo ošoupané. Nejsem z Prahy a nechci se tam vypravit jen tak.
Motor 1.8 TS nechávám bez komentáře.![]()
Díky,
Radovan
A s největší pravděpodobností je to 1.9 JTS.
Ještě něco, že to nemá tempomat to bych asi oželel, ale bez klimy tak to nevim, no...
Je to siceEnvel píše:Jinak jen pro informaci, záznamy o servisu v ČR u autor. servisů Fiat/Alfa se z nějakého záhadného důvodu ve výpisech Autotracer/Cebie nevyskytují. Když jsem prodával Alfu, tak jsem si ji vyjel a nebýt záznamů z STK, tak nemám ve výpisu ani ťuk a to má původ ČR, prodáno nové 1.majiteli v Motortecu v Brně a později se mnou několik servisních úkonů v AF centru v Ostravě, ale záznam ani jeden. Třeba koncern tam má vše včetně zahraničí(zřejmě propojené databáze).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 3 hosti