Chce se mi zaklít téměř bezprostředně..
mám už trochu problém..
....................
taky možná srdnatě měníš pneumatiky a nejezdíš na těch, co ti dali ve fabrice..--
proč?
, výrobce určitě věděl, jaký nejlepší gumy ti tam dát a tak je lepší u týhle značky OD VÝROBCE VOZU vydržet..

ale BĚŽNĚ většina lidí reflektuje fakt, že dokonce existuje docela dost dalších výrobců..pneumatik , dílů-třeba ramen do podvozku nebo dílů vejfuku- I ČEHOKOLIV DALŠÍHO -sice ti tam ty Dunlopy ve fabrice nedali, ale každej z nás tak nějak chápe PRINCIP ZAMĚNITELNOSTI HOMOLOGOVANÝCH DÍLU ..každý ty gumy jsou jiný, maj jiný vlastnosti..přesto je můžeš oblíknout a podle těch vlastností používat..
/jestli kvůli letním gumám kupuješ taky radši jiný auto, který aktuálně výrobce prodává v létě na "letňákách"tak tě obdivuju--"jsi fakt asi velkej drsňák"..--nebo možná spíš ten největší.--eee .. "marťan" .--promiň , napadaj mě i jiný slova

Pokud je něco HOMOLOGOVANÝ pro tvoje auto--je to k provozu určený na tvým autě..brzdový hadice Goodridge jsou HOMOLOGOVANÝ pro většinu aut co na thu můžeš potkat..--čili homologace je certifikace ..
tak pro jistotu polopaticky--
I PRO GTV JSOU TYHLE HADICE --O KTERÝCH JE ŘEČ--OFICIÁLNĚ VYROBENÝ A HOMOLOGOVANÝ..
Je to takhle aspoň trochu srozumitelný?

Pozn.
Nedoufal jsem, kam až jde v diskuzi zajít--to doporučení koupit kvůli brzdovým hadičkám ke třmenům jiný auto nemá fakt chybu..to budu dávat ode dneška o půlnoci na mejdanu k dobrýmu..to nemůže selhat--to odpráskne opravdu každýho..