Ty osičky ne a ne za boha vyrazit ven... buším do toho už dva dny.. dám tomu pauzu třeba se to umoudří a já si mezitím seženu pořádné nářadí.

Ja použil vyrazedla wűrth s plochou části, pamatuju že to chtělo jednu přesnou pořádnou jebu nebat se toho. V tuhle chvíli dlouhý tenký dulčík, pak dlouhý vrták opatrně odvrtat střed osy aby se ztenčila stěna čepu a půjde to ven.swoop01 píše: 5.10.2020, pon 15:16 Tak jestli se ti je uz podarilo roztemovat tak to bude nelehky boj. Potrebujes vyrazedlo, co ma na konci kuzelovy zapich.
Edit: Jo ty uz jsi je ufikl ... toho jsem si nevsim. Njn vzadu je zasolene a zarezle pojistne perko.
Šmária, tak sme asi došli :-(rammstein píše: 5.10.2020, pon 21:06 Kamarádovi teď nedávno po zatlačení pístků v předním třmenu na 156 odešel hlavní brzdový válec. Projevy stejné jako u tebe.
Super idea !hno3 píše: 6.10.2020, úte 10:41 ..k tomu zatláčení pístků...
HBV zkurvit lze - přetočíš manžetu a následně ji při šlápnutí na pedál ustřihneš...
lepší je..když už se rejpeš v brzdách, tak při zatláčení povolit odvzdušnovák, a veškerou hnusnou kapalinu vytlačit odvzdušňovákem do flašky a do nádobky si nalejt kapalinu novou... tím máš i částečně vyřešenou výměnu brzdovky...protže to množství starý kapaliny není nezanedbatelný...
Takhle to nepoznáš. Pro vypnutí ESP je potřeba tlačítko cca 3 sekundy podržet.Ferrari píše: 6.10.2020, úte 22:22 Mno, takze esp nemám. Dá sa to zistiť jednoducho. Po stlačení tlačítka vdc/ASR sa objaví hláska ohľadne vypnutého vdc. A mne sa zobrazí len ASR connected/disconneted. Takze žiadne esp (vdc).
Takže ESP mám, ešte raz díkrammstein píše: 7.10.2020, stř 09:42Takhle to nepoznáš. Pro vypnutí ESP je potřeba tlačítko cca 3 sekundy podržet.Ferrari píše: 6.10.2020, úte 22:22 Mno, takze esp nemám. Dá sa to zistiť jednoducho. Po stlačení tlačítka vdc/ASR sa objaví hláska ohľadne vypnutého vdc. A mne sa zobrazí len ASR connected/disconneted. Takze žiadne esp (vdc).
Kamarát vravel to isté, že to skúšal na Cmaxe, aj na Golfe 4. Mno na mojej 156 tiež ten pedál pod dlhším tlakom zíde dole, ale nie tak veľmi. Mno, budem jazdiť a budeme vidieť.tatkoTom píše: 7.10.2020, stř 17:30 Keď som pred časom skúsil dvojkovému Puntu na mieste tlačiť pomerne silno na pedál brzdy - postupne klesal.
Totiž všimol som si ten pokles, keď mi kamarát odvzdušňoval brzdy, zrejme je to normálne a pri normálnom brzdení taký tlak a čas na pedál nepôsobí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů