riprex: je to dost možný, nejsem mistr evropy na čtvrt míle.

Pár desítek se stratí mojí neschopností, něco udělá i nepřesné měření na mobilu a jak jsem psal ani podmínky nebyly optimální. Plus na autě mám teď pneu Goodride

které při odpichu z nuly, taky moc přilnavosti nemají.
Spiš mám ale stále pocit, že něco neni úplně 100% co se týče regulace tlaku turba. Když jsem jel domu z toho letiště, zkoušel jsem na čtyřku a 2000otč/min. dávat podlahu. Na badíku tlaku turba je vidět, jak začne tlakovat, ale kolem 1,2bar se vždy na moment pozastaví a v ten moment to člověk cítí i na mírném poklesu výkonu. Trvo to ani né půl vteřiny, ale prostě to na těch 1,5bar nevyleze plynule. Při přeřezování z toho rozjezdu 1-2-3 je taky určitá prodleva než je tlak opět na 1,5barech, to je ale třeba normální
(na 156 jsem tohle při přeřazení na další rychlost a okamžitém plném plynu nepociťoval. Nevim jestli je na té 2,4JTDm větší trubína, že jí o moment déle trvá opětovné roztočení a natlakování???)
Jinak se mi občas stala i ta věc, že při rychlosti např. 80-100km/h,zařazené 5 nebo 6 a následném sešlápnutí na podlehu sice tlak turba vylezl na 1,5baru, ale tam se třeba 3-5x zahoupe v rozmezí 1,3-1,6baru. Jde to samozřejmě cítit na tahu, jako bych povoloval plyn, přitom ho držím na podlaze, stačí pak plyn pustit, znovu sešlápnout a vše je ok.
Proto jsem se ptal jestli tohle nemůže dělat např. snímač plnícího tlaku, mám na něj takové podezření...