// zalozeno jako diskuse ke karte
http://www.alfisti.cz/index.php?link=cuore-karty-roger
Roger - Alfa Romeo 156 2.4 JTD (2001)
Roger - Alfa Romeo 156 2.4 JTD (2001)
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
Re: Roger - Alfa Romeo 156 2.4 JTD (2001)

- (ex)Alfa 156 2.4 JTD 103kw
- (ex)Škoda Octavia Tour 1.9 TDI 77kw
- (ex)Renault Clio II 1.4 RT 55kw
Ahoj, dostala se ke mě Alfa Romeo 156 2.4jtd, r.v.2001 s podložkama alfisti cz.
Tak jsem se rozhodl jí dohledat na foru a dle fotky, chybějícího pravéh ostřikovače, jsem usoudil, že tato alfa patří tobě.
Koupil jsem jí předevčírem od pána, který jí měl 3 měsíce. Udajně mu nevyhovuje. Alfa se jeví jízdně parádně,motor i podvozek. Je tam nějaký snížený podvozek,koncovka výfuku,udajně chip ale nevím jaký a jaký to má výkon.Auto, vypadá, že se o něj někdo staral. Udajně je po repasi turba. K autu sem dostal repasovaný a demontovaný kompresor klima.
Chtě jsem tě poprosit, zda bys mi mohl říct nějakou historii této alfy, pokud jsi ochotný a znáš jí více.
Děkuji
Bohouš
PLZEŇ
Tak jsem se rozhodl jí dohledat na foru a dle fotky, chybějícího pravéh ostřikovače, jsem usoudil, že tato alfa patří tobě.
Koupil jsem jí předevčírem od pána, který jí měl 3 měsíce. Udajně mu nevyhovuje. Alfa se jeví jízdně parádně,motor i podvozek. Je tam nějaký snížený podvozek,koncovka výfuku,udajně chip ale nevím jaký a jaký to má výkon.Auto, vypadá, že se o něj někdo staral. Udajně je po repasi turba. K autu sem dostal repasovaný a demontovaný kompresor klima.
Chtě jsem tě poprosit, zda bys mi mohl říct nějakou historii této alfy, pokud jsi ochotný a znáš jí více.
Děkuji
Bohouš
PLZEŇ
Zdar, máš emaily :-) Poznávací znamení ostřikovač, tankování a klima
je to jasný 

- (ex)Alfa 156 2.4 JTD 103kw