P.S. dle naší domluvy se ozvu co nejdříve.
http://www.youtube.com/watch?v=xQGQrFkTDj0

Kleofáš píše:nevím, jestli to není tajné, ale každopádně auto už kupce má. Tímto mu gratuluji a minimálně si rezervuji jízdu. No a aspoň můžu dál pokukovat po spideru:-D
jj ten fastback je 2. nejhezci, plastak se mi taky tak nelibi ale zkousl bych ho, hlavne aby nemel ty hnusny novejsi budiky...Kleofáš píše:Já chci starého, do roku 80, ještě ne toho oplastovaného a zároveň ne tu nejstarší s jednoudchou kapličkou. Prostě 77-79. Samozřejmě ideálně bych bral tu nejstarší, ale to je vzhledem k ceně nereálné. Komu nevadí ten plasťák, tak je jeden bílej na tipcarsech za 90 tisíc. Pořád ho zlevňují, tak nevím, v jakém je stavu.
Tohoto chci. Ceny začínají na 4000E za rozumný pojízdný stav, špičkový stav je od 7tE výš.
jsem se do ní zamiloval jakmile jsem viděl tenhle film: (stačí si to pustit od min. 4:30 dál
http://www.youtube.com/watch?v=z6hTZynPT4M
P.S. na tom youtube je fakt všechno. A dokonce sestříhaný podle potřeby:-D
P.P.S. Dodívejte se až do konce, tam se alfa zachová jako...alfa
Tak tak...fastback se samostatnými kapličkami ala 156 je nejlepší kompromis...sakra, já to chci, chci, chci. Ladine, asi mi nemůžeš půjčit 120 tisíc, že?Ladin 164V6 píše: jj ten fastback je 2. nejhezci, plastak se mi taky tak nelibi ale zkousl bych ho, hlavne aby nemel ty hnusny novejsi budiky...
Mozna za par dniKleofáš píše:Tak tak...fastback se samostatnými kapličkami ala 156 je nejlepší kompromis...sakra, já to chci, chci, chci. Ladine, asi mi nemůžeš půjčit 120 tisíc, že?Ladin 164V6 píše: jj ten fastback je 2. nejhezci, plastak se mi taky tak nelibi ale zkousl bych ho, hlavne aby nemel ty hnusny novejsi budiky...
no popravde jsem ho taky vic pral tobe- v brne je v brneKleofáš píše:Raddiku, už se těším, jak nám ve středu řekneš, kolik to žereJsem takovej rozpolcenej, sedím tady a smutním, na jednu stranu je mi líto, že není moje, na druhou stranu jsem rád, že s tím nebudu mít starosti a vydání (asi bych kvůli tomu musel odsunout plán na Q2) a na třetí stranu jsem rád, že ho má někdo odsud. Takže je to vlastně 2:1 a jsem víc šťastnej než nešťastnej.
Mimochodem volal jsem tátovi, žes to koupil a hned se ptal, jestli jseš z Brna, že by se podíval. Srab
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti