Autoservis Alfa Romeo/ Fiat Mates-auto (Okr-pardubice)
- MATES-AUTO
- Kontaktovat uživatele:
Autoservis Alfa Romeo/ Fiat Mates-auto (Okr-pardubice)
Čau Kluci. Otevřel jsem sevis vozů alfa romeo/ fiat v Heřmanově Městci, 7km od chrudimi, 9Km od Pardubic. Servis jen alfa romeo a fiat, přípravky na rozvody pro všechny typy alf, plnění a servis klimatizací, pneuservis, svařování plastů, opravy a lakování karoserié. Skladem použité i nové díly, do roku by měl začít fungovat i autobazar, e-shop s N.D. pro naše italské krásky. Hodně štastných kilometrů přeje Martin Tesař http://www.mates-auto.cz 608815213
Re: Autoservis Alfa Romeo/ Fiat Mates-auto (Okr-pardubice)
Pěkný, tak ať to klape 

AR 156SW 110 kW
AR 147TS 88 kW ex...
AR 147TS 88 kW ex...
- Balanta
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
krásné hodně štěstí 

Alfa Romeo Stelvio 2.9 QV
www.cyklobarbecva.cz
www.cyklobarbecva.cz
- Cipís
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
škoda,že tak daleko....
Tak ať se daří 

AR 159SW 1.9JTDm 8V...Ex
AR 147 1.6TS .... Ex
AR 147 1.6TS .... Ex
- MATES-AUTO
- Kontaktovat uživatele:
Díky Kluci. Jinak kdyby nekdo chtěl děláme Go přední nápravy 156/147/Gt za 2h (včetně stabíku za 4h) takže i na počkání nebo se jen skočíte do města na kafe a máte go nápravy. Takže možno pro lidi kteří to nemají nejblíž ale jedou kolem.
- whitedevil
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, potřebuju vyměnit přední blatník a nalakovat blatník kapotu a nárazník... blatník mám auto je černá metla, na kolik by to u tebe zhruba cenově vyšlo? Plus když bych u tebe byl vzal bycvh pár věciček na italku co potřebuju...
Ford Mondeo turnier 2.0 TDCI 103 kw Titanium
ex - Alfa Romeo 147 JTD
ex - Fiat uno LOGO turbo
ex - Fiat uno MK I 903ccm
ex - Alfa Romeo 147 JTD
ex - Fiat uno LOGO turbo
- MATES-AUTO
- Kontaktovat uživatele:
Čau. Výměna blatníku od hodiny 250kč/h, nemělo by to trvat dlouho. Lakování vyjde cca 2tis díl. mej se martin
Na kolik to vyjde i s prací na moji 147?MATES-AUTO píše:Díky Kluci. Jinak kdyby nekdo chtěl děláme Go přední nápravy 156/147/Gt za 2h (včetně stabíku za 4h) takže i na počkání nebo se jen skočíte do města na kafe a máte go nápravy. Takže možno pro lidi kteří to nemají nejblíž ale jedou kolem.
Alfa Romeo 147, r.v. 2003, 1.9JTD 85kw, černá metal.
- MATES-AUTO
- Kontaktovat uživatele:
Go přední napravy s rameny TRW ramena 6649Kč+prace 1000Kč, uložení stabíku 1100Kč+tyčky stabíku 500Kč teknorot, 700kč TRW. takže celkem cca 9500Kč se stabikem, jen ramena bez stabiku do 8tis. martin
- whitedevil
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
MATES-AUTO píše:Čau. Výměna blatníku od hodiny 250kč/h, nemělo by to trvat dlouho. Lakování vyjde cca 2tis díl. mej se martin
Máš BOX nebo kde se to lakuje?
Ford Mondeo turnier 2.0 TDCI 103 kw Titanium
ex - Alfa Romeo 147 JTD
ex - Fiat uno LOGO turbo
ex - Alfa Romeo 147 JTD
ex - Fiat uno LOGO turbo
- MATES-AUTO
- Kontaktovat uživatele:
Nelakuje se u nas, mam známeho lakýrníka. Box ma. s pozdravem martin tesař 608815213 http://www.mates-auto.cz
- kamcazajda
Ahoj.
Chtěl bych se zeptat na odhad ceny za : opravu variátoru (opravná sada), výměna rozvodů. Na AR 156 SW, 2.0 TS, 114 kw , r.v. 2000. Pak ještě asi načtení jednotky. Díky
Kamil
Chtěl bych se zeptat na odhad ceny za : opravu variátoru (opravná sada), výměna rozvodů. Na AR 156 SW, 2.0 TS, 114 kw , r.v. 2000. Pak ještě asi načtení jednotky. Díky
Kamil
- MATES-AUTO
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci. Nově možnost zapůjčení náhradního vozu po dobu opravy vozu. s pozdravem martin tesař 608815213 http://www.mates-auto.cz
- Marcel Nera
- Nováček
podělím se o trochu špatný poznatek s tímto jinak asi seriozním člověkem. Soused mi nabořil dveře u 166ky a na netu jsem vyčmuchal stejnou barvu 166ky na díly. Telefonicky a mailem se ujasnilo že barva souhlasí, dveře měly být téměř v super stavu a cena byl stanovena vzhledem ke konkurenci docela slušná. Při osobním jednání (cesta tam 120Km) jsem zjistil že kvalita dveří je v pořádku ale smluvená cena už není za dveře, ale za oholené dveře čímž se cena stala naprosto nezajímavou. Asi jsem měl být při jednání šťouravější a přesně definovat co se skrývá pod pojmem dveře, ale to už je fuk, odjel jsem každopádně naštvanej.
italofil
Až na malé výjimky, se prodejem dveří myslí, dveře = pouze plech. Bohůžel, kdo do toho nedělá si myslí opak, čili dveře = komplet. Zaléží ovšem na ceně toho plechu. Dle mého soudu dvířky na 166ku (plech) cca. 2 - 3 tis. Kč podle stavu.
Alfa Romeo 156 2,5 V6 1998 SP 2 ex
Alfa Romeo 156 2,5 V6 2004ex
Alfa Romeo 75 3.0 V6 America r.v. 1987ex
FIAT Punto, 1.1 i 1995 ex
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 1998 ex
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 2006 ex
Alfa Romeo 166 3.0 V6 1998
Alfa Romeo 156 2,5 V6 2004ex
Alfa Romeo 75 3.0 V6 America r.v. 1987ex
FIAT Punto, 1.1 i 1995 ex
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 1998 ex
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 2006 ex
Alfa Romeo 166 3.0 V6 1998
- Marcel Nera
- Nováček
možná je to daný i tím kde se to kupuje. u lidí z inzerátu celé dveře, na vrakáčích a nebo tam kde se s tim šmelí oholené dveře. dveře už mám, komplet za 3kila ale holt se musej fouknout, škoda
italofil
Standardně se dveřma myslí plech. Ono stačilo jen napsat jestli jsou odstrojený a nebo ne a mohl sis ušetřit cestu (líná "huba"....) a nás si mohl ušetřit tvejch zbytečnejch vzlyků.
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Ti
Alfa Romeo 156 Crosswagon
Ex Alfa Romeo 145 1.6 boxer R.I.P
Alfa Romeo 156 Crosswagon
Ex Alfa Romeo 145 1.6 boxer R.I.P
- Marcel Nera
- Nováček
to je to co jsem psal, měl jsem asi být přesnější a ptát se na všechno. jenže denně řešim spoustu věcí kolem práce a tak mi to zrovna nedošlo. dveře když jsem dosud kupoval byly vždy celé a nebo třeba bez tapecáku a nebo třeba bez okna což bylo sděleno ihned a proto mě to teď vůbec nenapadlo a cena která mi byla nabídnuta mi nenaznačila nic o tom že by byly oholené, prostě souhra náhod. O vzlyky nejde, když pláču tak je to mnohem horší, jde jen o to aby ostatní byly pečlivější a neudělali chybu jako já a nebyli smutní a naštvaní. Kdysi mi chlapík nabídnul karoserii na F128SC a když jsem tam přijel hafo kiláků tak tam stál jen skelet, taky smůla a nedorozumění.
italofil
- MATES-AUTO
- Kontaktovat uživatele:
Čau. Bohužel musíš zavolat a zeptat se, dveře jsem ti slíbil v barve za 1200Kč což myslím je dobrá cena když lak je 2000-2500Kč. Ale pokud si myslíš že prodám za 1200kč cele dveře se sklem, koženým tapecem a stahovačkou kterou prodám samotnou za litr a s moturkem centálu tak jsi dost mimo. Jinak taky tu mám případy kdy si lidi myslí že motor je včetnu turba, převodovky, vstřiků, čerpadla a to vše nejlépe zabalit a poslat zdarma.
- Marcel Nera
- Nováček
jasný,příště to chce zeptat se přesně,to mi v tu chvíli nedošlo protože toho mívám přez den dost co vyřizovat. Právě proto že byly v barvě tak se mi to moc líbilo, jinak nejspíš díky jiné lokalitě můžu mít zrovna dveře za směšné ceny ale barva zrovna nebyla. u nás se lakuje litr/kus,velký díly jako jsou střechy a přední kapoty po domluvě trochu dráž. Motor je jasná věc,ten domlouvá podrobně.
italofil
- MATES-AUTO
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě, já jen že je lepší volat a vše si domluvit aby nedošlo k omylu. čau
Zdravím chlapy musím pochvalit a vyzdvyhnout kluky z mates auto kupoval jsem motor do Alf 147 1,9jtd naprostá spokojenost .Co jsem potřeboval my prodali a za super penize.Takže jen a jen DOPORUCUJU
Jo jo,mates auto to je dobrej servis,mám to asi tak hodinu cesty ale vyplati se to a ceny taky dobré,doufám že jednou v nabídce bude alfa 166 2.5 v6...hnedka bych do ni šel 

Alfa Romeo 156 SW-2.4 JTD 20V 129Kw 385Nm GQ
V 166 kšefty nejedou 
Na bazosi, ale najdeš dost

Na bazosi, ale najdeš dost
Limo* s bussem (166 3.0)
Ex: 156TS
Ex: 156TS
Já vím,právě to mě jaksi trápí,ale když už tak asi jedině mates,prodává pěkný autíčka,uvidím co se časem vyvrbí 

Alfa Romeo 156 SW-2.4 JTD 20V 129Kw 385Nm GQ