Pánové když už se k tomuto tématu vracíme, tak teď jsem výborně pokecal s jedním francouzem, který je docela alfista.... Rodiče mají alfácký autosalon tak má docela dobré informace....
Z toho co mi říkal bylo zajímavé že 149 už údajně byla skoro nachystaná do výroby, ale když přišel do funkce De Meo (je to nový šéf alfy, ne? já už ty jména moc nechytám) tak řekl že to je technicky moc blízko Fiatu a že to musí být lepší auto.... Takže chlapci jaksi začínali od začátku.... čekání je hrozné ale snad bude stát za to....
Jinak odstávka linky na 159 na jihu Itálie prý pomohla, ale pořád to není ono, takže někdy za dva roky už by se sedany mohly dělat na severu a na jihu budou bouchat nějaké lowendové Fiaty.... Další info bylo že srovnávat fabriky Alfy a Fiatu je nebe a dudy, Alfa je opravdu mimo.... Podle mě je fajn že aspoň v Alfě mají srdce si přiznat že je to špatný a něco ze sebou udělají....
Mito se ve Francii prodává dobře, lidi berou hodně lepší výbavy kolem 22-25.000 EUR. Sám má 159, je spokojený, ale servis taky hledal na vícekrát, říkal že to je bída i u nich....
Vše co píšu spadá do roviny JPP, ale o něčem se tady bavit musíme, ne?

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)