Veškeré informace najdete v článku na webu ZDE.
Vítáni budou všichni bez ohledu na vůz, věk, pohlaví a tak podobně

a ty bys mě mohl svézt v pětasedmě, co ty na to? když loni mi to nevyšlo..A.J.Michal píše:Jak tam pojede i Andy s GTV6 , tak to tam musim byt :-). Mohl bych kdyztak pak prisednout jako spolujezdec? At vim o co s TDckem v 75 prichazim
počkej, tys tam byl?..s čím?zde. píše:Jo, moc pekne tam bylo. Je to cajk okruh*, ale do Myta mu jeste dost chybi.
jo, krizovka slušná...už jsem myslel, že BMW posune čumákem betonovou zídkuGreeny píše:co se dá dělat noTrackday se opravdu podařil, počasí vyšlo, účast nad očekávání, ale pořád si každý zajezdil do sytosti. Svezení v Andyho GTV mě dostalo do kolen úplně stejně jako tenkrát poprvé před dvěmi lety
Nicméně nezoufej, trackday se s nejvyšší pravděpodobností bude zase někdy opakovat. A CzechRing se nakonec ukázal jako pěkný okruh se zajímavýma zatáčkama. Snad nebýt jedné betonové zdi (kde jsem teda zažil docela krizovku, Andy může povyprávět
) tak je zcela srovnatelný s okruhem jako Mýto. Později sem ještě hodím fotky, až budou dostupné někde na internetu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti