Chci konstruktivní řešení a poznatky, na které jste přišli, když vám čtyřpísty Brembo (305-310-330) začali pískat při lehkém dobrždování v malých rychlostech jako když zatavuje starej rychlík. Je to neuvěřitelnej hluk co to vydává a já už se začínám v tom autě stydět a vážně mě to SERE!
Mám GT a nasadil jsem brzdiče ze 166. Koupil jsem to s Brembo kotouči a TRW deskama. Kotouče byli nově stočené na soustruhu, ale ne úplně echt, takže mi kmital volant. Do té doby než jsem koupil nové Brembo kotouče stejného typu a k tomu Brembo desky byl klid (asi jak házel kotouč). Po pár desítkách km to začal být vážně bengál, když se to ohřálo! Nahodil jsem zpět původní TRW desky a to samé.
Pokusil jsem se to vybržďovat, namazat všechny plochy které se o sebe nějak třou v tom třmenu grafitkou (krom plochy deska-kotouč zajisté) přebrousit desky, udělat uprostřed drážku, dostal jsem radu pístky dokola namazat motorářskym tmelem a desky přilepit - na 20 km pohoda, pak zase bengál. Desky jsou volně v třmenu, takže tím , že by se zasekávali to taky není...
Já už vážně nevím, Brzdy jsou nádherné a vážně super fungují, ale tahle kosmetická vada mě vážně dostává na kolena. Při prolezení alfistů, squadramoravia, peugeoťáckých a jiných fór, jsem prostě nenašel nic, co by mi zafungovalo.