chtěl jsem vyměnit pylový (kabinový) filtr, ale bohužel jsem ještě nepřišel na to, jak se k němu dostat. Proto mám dotaz, zda s tím někdo na Giuliettě nemáte zkušenosti. Jelikož ji nemám v záruční době atd. nechce se mi tato prkotina dávat do servisu. Už jsem na to koukal. Šel jsem jako vždy na stranu spolejzdce pod kaslík, ale jsou tam "šrouby", které němůžu nijak vyndat - to byl hlavní problém. Nejdou mi ničím chytit (klíčem) a hlavičky mají jen "kulaté". Zkoušel, jestli to nejsou nějaké jednoduché zámky, které bych rukou otočil a samo by to vyskočilo, ale po několika minutách zkoušení se ani jeden neuráčil něco udělat a akorát v celé části pod kaslíkem křupalo a nic se nedělo, z čehož jsem usoudil, že to nejspíš nebudou "zámky" ale jiná kulišárna. Nechtěl jsem za to moc brát, abych to zase neurval a celý to nezkonil..

Hledal jsem pak na netu a jiných fórech a docela mě překvapilo, že na jednom anglickém fóru bylo psáno, že filtr se nachází "pod pedálama" na straně řidiče, což mi přijde zvláštní, ale proč ne. Proto se ptám, zda by měl někdo radu jak na to a kde to najít, jelikož tato "rada" od anglánů mě lehce rozhodila..

Díky!