110kw a 6 st. manuálnou prevodovkou.
Kúpil som ju v Nemecku s 257tis.km ale pôvodne pochádza z Talianska kde na nej jazdila žena

Zo všetkých strán mala oškrabané dvere od parkovania, takže išla hneď na kozmetické prístreky.
Bola obutá na 16" diskoch ktoré teraz prestriedali origo. lúčové 18ky na novo vypieskované a nastriekané.
Samozrejme nasledoval komplet repas zadnej nápravy,nejaké to ložisko,brzdy,lanka atď. Potom nasledovalo
čistenie turba ,rozvody, náplne ,filtre atď.
Nemá kožu ani navigáciu a taktiež ani tel. ale na tom sa už pracuje keď zoženiem nové ICS s kompletnou
kabelážou, zosilňovačom atď. Pohodlie v tejto kráske sa nedá nijako vytknúť je to proste komfort a dynamika.
Každá nová jazda je zážitkom ako je to u Álf zvykom. Veľa priestoru, nádherný dizajn a športový duch tohto
auta sa môže pochváliť nielen na dlhé trate po dialnici.
Najväčším mínusom je asi malý rejt a vekom slabšie BI-xenon reflektory.
Po dvoch rokoch jazdenia s drnčajúcim čerpadlom oleja som sa rozhodol pre renováciu spojenú s úpravami
podvozku a motora. Nasledoval niekoľko mesační projekt, nakoľko pracujem v zahraničí a časovo a finančne
sa to nedalo stihnúť za pár týždňov. Chcel som zachovať origo.dizajn tohto auta a preto bolo komplikované
navrhnúť a vyrobiť veľa dielov na mieru ako napr. intercoolery. Taktiež som chcel aby toto auto jazdilo bežne.
Auto je už odladené na cca 200HP od Šarkana v Alfatuning ale onedlho sa bude ladiť na maximum.
Taktiež ju čakajú nové brzdy a 4 piestikové strmene ktoré som už zakúpil.
Prikladám odkaz fotogalérie z projektu.
http://alfi670.rajce.idnes.cz/Alfa166_2%2C4JTD_2004/