upload picture

print screen windows 7

image hosting

image hosting

upload images

photo uploading
Krátce:
- 3,0 v6 24v, 5-ti kvalt, 1998, červená, interier bílá kůže, 186tis km
Zatím před totálně komplexní prohlídkou je jasný, že bude třeba řešit...
...hned:
- sáknoucí motor - údajně drblá vana
- každý světlo svítí jinak nahoru - minimálně seštelovat
- gumičky do stěračů
- VYČISTIT vevnitř - příšerně zaneřáděný
pak půjde na chvíli do garáže - v zimě už jezdit (nejspíš nikdy) nebude a na další finance bude nějakej týden čekat.
...posléze (nejpozději na jaře):
- rozvody a náplně
- brzdy - kotouče jsou zvlněný - stála nějakej čas v bazaru...
- obutí + geometrie
- zjistit proč smrdí dovnitř spaliny z topení a vyřešit to...snad jen díra v topení a ne svody
- zjistit, jestli správně (hádám, že asi moc ne) funguje samodomo verze horního silentu motoru (fotka je z doby před zásahem, takže tam ta krása není vidět) a pořešit...vyměnit za origo - spíš jde asi o to, kdy
- prohlídnout zadní nápravu jestli je všechno v cajku (kdo zná, ví že bez dobře fungující zadní nápravy je gtvčko prakticky neovladatelný) - zatím ale předběžně se to nezdá tak špatný - v zatáčce pomáhá pěkně a nepřijde mi, že by to plavalo (ale jsem gtvčkař začátečník

- uvidíme, jak vydrží baterka
...další věci (časově podle financí):
- unavený vzpěry víka kufru a když budu hnidopich, tak i kapoty
- kosmetický záležitosti vnějšku - klasika - loupající se vrchní vrstva laku na pár místech, z místa pod scudettem na kapotě lezoucí kovová výztuha - někdo se v minulosti snažil, ale tak nějak mizerně, - nějaký oděrky dveří, zadního blatníku, nárazníku...tak nějak povšechně - předběžně nejspíš celolak...

- pořešit středový panel - je to předface klasika - původní ojetá hnusná lepivá povrchová úprava - nejspíš sundat a přelakovat - černá matná
- krytky štelování mlhovek v nárazníku
- chybějící levý plastový dekl v motorovém prostoru - ten velký černý plast
- klimoška - zjistit jestli vůbec funguje, jestli je těsná atd - nemám klimu rád a nepoužívám jí pokud není venku 50 na sluníčku, takže uvidím, jestli to vůbec budu řešit a kdy
- trošku líně jdoucí stahovačky + pořešit dojezdy aby pěkně zapadaly do těsnění nahoře ve střeše
- krytky odkládací schránky pravých dveří
- určitě časem přijde na řadu výfuk - je tak trošku "skoro využitej" - při tý příležitosti dostane origo koncovku i když ta, co tam je není tak hnusná, ale přeci jen - mám rád origo stav věcí a už mi není 18 aby to muselo řvát na celou ulici jako kráva
- těsnění ve dveřích
Pro začátek stačí - seznam je to pěknej...