Svézt nemá cenu, protože hodnotit auto z místa spolujezdce je nesmysl, to bude rozumnější ti to půjčit, ale furt to není moc relevantní test, protože to je přecijen prvogenerační QV

To že to má náklony navíc neznamená, že to nefunguje, prostě se to jen naklání a nevím, proč by mi to mělo vadit, pokud mě sedačky podržej. Důležitý je aby to propružilo a neodlepovalo se kolo. Já vycházím jen z toho, co jsem řídil sám. Tvoje auto nebylo jediný, který šlo zadkem napřed

Ale co jsem jel třeba předfaceliftovým turbem a to tak, že celkem na hraně, tak se to plynem dalo krásně řídit a fungovalo to. Ta zadní náprava prostě nese přitvrzení a snížení výšky blbě a dělá pak brikule, stejně jako když jsou v háji ty silenty v podélných ramenech. Příčný odcházej málokdy. Osobně mám ale prekérku s tlumiči. Rád bych všechny 4 el., ale mám jen jeden přední pravej

Navíc je napytel, že už toho maj dost za sebou, takže idálně repas... Ale bral bych i nějaký normální lepší tlumiče. Klidně Sachsy touringový... ale prostě není. Monroe leda a to je sračka nad sračku, Kayaba pak z ciziny... a nemám v to důvěru.