Potřeboval bych poradit od někoho kdo rozdělaval v interieru ty plasty okolo větráku a jak se na něj dostat včera při jízdě semi zněj ozval hroznej zvuk a nejde žadnej stupeň až na 4 a to se rozebjehne s hrozným rachotem předem dík za rady

No tak to budes muset rozdelat celou palubka...Nowis píše:Zdravím alfisti.
Potřeboval bych poradit od někoho kdo rozdělaval v interieru ty plasty okolo větráku a jak se na něj dostat včera při jízdě semi zněj ozval hroznej zvuk a nejde žadnej stupeň až na 4 a to se rozebjehne s hrozným rachotem předem dík za rady
celou podle me nemusi...faust54 píše:No tak to budes muset rozdelat celou palubka...
DERGO píše:Zdravím, nevím jak je to aktuální, ale dělal jsem ventilátor ted o víkendu, a řeknu Ti, že jsem nezjistil jak to vede. jenom vím, že do ventilátoru je natvrdo plus, a rychlosti se regulují až na mínusu ( jde tam oranžový a černý ) a až na černé větvi je regulátor otáček, kterej je řízený elektronicky odporovými děliči. Z vypínače jde 5V a to je pouze řídící do krabičky..mám i schéma zapojení, ale z toho jsem byl celkem blbej..možná mám nějakou speciální verzi auta![]()
zkus přivést natvrdo plus a vyzkoušej..já měl to štěstí, že to bylo v tom. Jinak jenom tak pro zajímavost. Napětí na ventilátoru bylo 13V ale ventilátor se netočil. Nešly tam žádné ampéry...zajímavé..
Aby jsi vytáhnul celý větrák ven, musíš sundat celou spodní část palubní desky..takže přístup celkem na ho...o, ale u těhle aut Tě to nemůže překvapitd.k76 píše:A jakej je k tomu pristup?Me teda funguje,ale nekdy strasne piska.Co vsechno musis odstrojit,aby jsi se na ten vetrak dostal?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host