Koupil jsem ji 11.9. 2015,myslel jsem si že to byl luxusní kup 166 v automatu,jela hezky,ale jen týden,potom to všechno začalo

ta jednotka je na všechny světla mám pocit,ovládá jak přední tak zadní světla,myslel jsem,že je to kabelový svazek a nakonec to byla jednotka měl jsme ji z venku očouzenou,tak mi tam asi voda nakapala ale netuším odkud...Danni píše: 21.10.2017, sob 22:22 No ked je chuť a vola tak je aj cesta... Najhorsie je asi srat sa v interiery co obdivujem ze sa ti chcelo trepat dsp... Ta jednotka svetla ovlada ake svetla? Si ju aj zmeral v kludovom odbere?
jeee,děkuji,plánuji trochu úpravy
no brzdy mě pořád pískají jak něco ale když je nastříkám sprejem na brzdy tak je na chvíli pokoj a zatím se mi nezvlnily brzdy a drží v pohodě a mám je tam asi cca 12 tis km a v pohodě.Ale chystám se na 6ti pístky že tam dámh4Wk píše: 2.11.2017, čtv 13:23 Chci se zeptat, kolik máš naježděno na tech brzdách? Taky jsem dával kombinaci Textar desky a Brembo kotouče (lakované) a vydžely 5tis km a zvlnily se, mimochodem taky pískaly.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 3 hosti