NS je brutálně o tom si těch 73 zatáček a x horizontů zapamatovat a o koulích.....prý pod 9 je to napoprvé super a kdo nemá odjetých kol, tak to nezná, zvlněný povrch atd. Ale dal chci pod 8:00Kubas píše: 3.9.2018, pon 22:26 No tak kdyz profi pilot to da za 7:45 nebo kolik tak myslim ze nebude ostuda kdyz pulminutku ztratis.... ;-)
JJ, díky. Jasně, vím o tom, že je to ''ZAKÁZANÉ'', ale čas si v aplikaci měří prostě každý a dokázat to nejde.petrAR156 píše: 3.9.2018, pon 22:56 Pěknou zábavu. A s tím měřením opatrně, prý jsou schopní ti za to dát na NS ban.
Rozbít ji neplánuji, ale zítra se musím mrknout do smluvních podmínek, jestli nemá ČSOB NS ve výluce. Je to jediný okruh, kde pojistka téměř u všech pojišťoven platí. Takže i kdyby náhodou....ale neplánuji to.kenjiro píše: 3.9.2018, pon 22:58 Ja mluvil o zrychleni, ze to neni s manualem sranda udelat tech 3,9 sekundy pokud to auto nemas zvladnutyNa cas z NS jsem zvedavej. Hlave dovez sebe a auto v poradku zpatky.
Jasný, máš pravdu......ta rovinka je prý ale cca 13 vteřin.Jojo píše: 4.9.2018, úte 08:12 No ale pozor! Automobilky udávajú čas na celé kolo NS ,a na turistických jazdách jazdis iba BTG (bridge to hantýrce) čo je vlastne mínus celá dlhá rovinka. To si musíš pripočítať k času cca 20-30s.
Samozrejme keď sa motáš BTG okolo 8min to už je hodne dobrý čas.
Celé kolo sa dá jazdiť iba pri Track day.
Já s ním taky ne, když jsem to video viděl, to je nářez prostě....A podle mě to stejně nemohlo být sériový.....jenom jak chodí ten otáčkoměr, otáčky nepadají dolů atd, divný. Jinak já si to jako spolujezdec s klukama užil a nejlepší časy byly těsně pod 8, 7:58 atp., ale první 3 kola říkám, tpč, co se děje, nevidíš za horizont, letíš tam 220, skok do díry ve 180 atpKubas píše: 4.9.2018, úte 07:24 no řeknu ti to takhle - s tím týpkem co v Giulii na NS dal ten rekord bych do auta nesedl.... bez rámu a helmy a spešl sedačky ani náhodou, na to už jsem fakt starej :-) a obávám se že bych si to neužil ani s tebou.... sedět jako spolujezdec, jak na to člověk není zvyklý.... brrr.... :-)
Hotovo a teď můžeš jet.
Pardon, myslel jsem 4:40 a utuknul jsem s o číslo nahoru a napsal 7
Psal jsem čas BTG. Neboli pod 8 min se v Touristfahren dostat je taková meta a dostane se tam velmi malé procento aut, Jožo kolik nástřelem, 5% aut? BTG=Bridge to Gate. časy automobilek jsou na celou trať (rozdíl je jen v tom, že my končíme u Gate a oni jedou rovinku navíc), jedná se o rovinku, kde my jedeme také, ale tam se jede už pomalu a chladí se. Těžké vysvětlovat, to chce zažít a vidět.Kubas píše: 15.10.2018, pon 21:34 Ale ten čas se nedá porovnávat s tím co jel ten týpek v legendárním videu kdy zajel ten rekord ne? (myslím jste to tady nějak řešili, že to je trošku jiná trať nebo co pro tyhle ofiko pokusy....). A na videu nějak nic nevidím, nemáš špatný odkaz? každopádně fajn že jsi spokojený a v pořádku ;-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti