Jak asi sami vidíte,docela nějaký čas mi trvalo od registrace stát se členem klubu.Nově jsem vstoupil do klubu před nějakým dnem,(musím poslat zápisné).Šest let jsem jezdil v Lancii Lybra 1,9 JTD 77kW,kterou jsem si pořídil jen dočasně.Poježdění parádní,ale mysl byla stále u AR.PO určitých změnách v osobním životě se najednou přihodilo,že jsem si 22.10.2020 dojel pro tuhle divokou kočku. .
Zatím mám jen jednu fotku,další přijdou.Najeto měla 170 000 km,je celá v černé kůži,bez výhřevu,ale mě ani přítelkyni to nevadí.Nejsme zhýčkaní.
První co jsem na kočce udělal,byla výměna oleje a filtru.Nikde jsem nenašel doklad,kdy bylo měněno a na měrce bylo vidět něco dost černého.Pak jsem vyměnil stěrače,skákali po skle,no hrůza.Pak jsem udělal běžnou údržbu interiéru a koupil gumové koberečky na zimu.V brzké době chci vyměnit svíčky,vzduchový a kabinový filtr.Také budu měnit pravý panel v kufru.Je tam uštíplý konec.A pak mě čekají další a další věci.Kočka jede parádně,motůrek si nádherně vrní a když jí naložím,tak je to jak milion sršňů.

Lancii budu prodávat,tak kdyby jste o někom věděli....
Pro dnešek už dost.posting.php?mode=post&f=43#