Rozhodl jsem se po dvou letech vlastnění tohoto pekáče mu založit vlákno, tak tady je. Koupil jsem GTV od Fabiho ze slovenska v Září 2018 s motorem z 3.2 GTA. Od té doby prakticky stojí, protože po cestě z Levic do Znojma zaklepala na klice. Ještě jsem nepřejel ani hranice ČR a při zastavení před kruhákem zdechal na volnoběh motor a řikám si to je v prdeli. Zajel sem na bok, vylezl jsem z auta a slyšel zlověstné klepy klep.

, noc nic řekl jsem si, tady nic nevymslím. Znova sem nasedl a jel pořad kolem max 1500 otáček, motor sice klepal, ale furt jel. Domů sem dojel. Zachraňovat už nebylo co. Ložiska na klice na sračku, na ojnicích taky, v hlavách bordel. Prostě motor na odpis.
Auto jako takové má dost věcí udělaných. Koncák Novitec, stavitelné tlumiče, CUP bodykit od výroby, jednohmotovej setrvák, převodovka z GTA. Celý interier čalouněn do černé (stropnice, boční panely, koberec, prostě vše

, černocha by jste tam nenašli

) Elektrické sedačky, jsou parádní, ale zbytečně vysoký proti obyčejným. Zatamevný přední světla a mraky jinejch prkotin. Taky to mělo nějakej servis. Každopádně, že mi to zaklepe po cestě sem fakt nečekal
Po roce co sem auto měl, jsem ho akorát převezl do jiné garáže a začal rozebírat. Sundal jsem z auta vše co šlo a jelikož auto bylo ze spodu trošku orezly, řekl sem si, že když už to dělat pořádně tak všechno. Shodil sem teda obě nápravy, pak motor a komplet to celý odstrojil. Zůstal mi jen interiér (ten je teď teda taky rozebraný)

a začal jsem shánět jinej motor. Nemožný koupit nějakej za rozumny penize v rozumným stavu. Spravit tu 3.2 jsem úplně zavrhl, neboť sehnat kliku je utopie. Nakonec jsem sehnal za pár šušní motor 3.0 z Lancie Thesis s najetejma 160 tisícema. Motor vypadal na pohled moc pěkně, suchej, čistej, říkám si ten bude dobrej. Jelikož sem měl takový tušení, z minulých poznatků ohledně tady těch motorů, tak jsem motor celej rozebral na prvočinitele a odvezl do Brna do motor díly pavlíček a tam mi bylo řečeno, že v podstatě dobrá je jen klika

, jinak písty maj nejlepší za sebou a válce jsou vylítaný.