Petr159 píše:Je krásná Libore![]()
Ty kola to je průšvih ale musíme to nějak vyřešit, snad někdo poradí ?
Koukám že u tebe na těch letních už nicmocjá se zatím modlím aby ještě chvíli ty teploty kolem 8C počkaly
OK, ale určitě víš, že AR159 mají obecně problém s geometrií a to se ještě umocní podložkama (už jsem zkusil 1 cm na každé straně vepředua i na svoje zimní obutí by to šlo v pohodě), navíc půjdou rychleji do kytek ložiska, atd. Je to tak paprsky škrtají o brzdiče.rosso155 píše:Buď barbar a vyřeš to podložkama, to bude asi nejjednodušší řešení, lepší než shánět kola s malým ET, předpokládám snad správně, že kola škrtaj paprskama o brzdiče, jestli ne, tak mě prosím opravte.
rozdelil jsem tema. do fotogalerie to nepatrilolimach píše:Díky za odkaz, budu to studovat, a le já už vyzkoušel snad 5 typů a velikostí kol (hlavně ET rozměr je problém) a tak už nemám odvahu kupovat je bez předchozího vyzkoušení. Nejvíc je mi líto těch nádherných AEZ Xylo LiTec, co jsem na své TI koupil dopředu na základě "profesionálního" doporučení od výrobce...Harous píše:S tema kolama zkuste tuhle adresu:
http://www.cerchi-inlega.com/
Jsou to repliky originalnich kol, objednaval sem je pres ebay.it a bylo to v pohode.
Myslim, ze pro vas by byl idealni tenhle typ:
http://shop.cerchi-inlega.com/?p=produc ... roduct=805
Jelikož Ti má určitě krásný červený lakovaný třmeny, tak bych dal raději 1cm, ať je třeba nějaká špína na disku neponičí.limach píše:Protože je zima v plném proudu a mě už pomalu dochází trpělivost s přemlouváním prodejců alukol, jestli bych u nich nemohl vyzkoušet takové a takové..., prostě které bych dostal na přední kola přes třmeny své 159 TI, vracím se k prvotní myšlence a prosím zasvěcené o radu:
Své stávající "zimní" AEZ Xylo LiTec, které se mi tam normálně nevejdou, bych chtěl dát za podložky. Vyzkoušel jsem, pokud dám 1 cm, je to OK, mezi paprsky kola a třmeny je cca 1 cm, pokud dám 0,5 cm pak je tam zákonitě o půl cm míň...
1cm jsou jistota, ale více vytáhnou kola z podběhů, čímž asi více namáhají ložista, atd. a budou víc špinit karoserii.
0,5 cm jsou pro podvozek lepší, ale bude mezera stačit?
A co geometrie, musím ji na těch 5 zimních měsíců a malý (4.000 km nájezd) řešit?
To ti rozumím, když jsem býval svobodný, tak jsem vymetal Vánoce a Silvestry jak na běžícím pásu. Dnes jsem ale taky normálně v kanclu... Pokud pojedeš v noci s někým na Družební, tak před č. 22 zatrub, v tom Silvestrovském bordelu to nikoho rušit nebude, a já Ti zamávám nebo Tě pozvu na kafemodenaboy píše:Já naštěstí nejezdím denně(to bych nepřžil v té motyce). Jinak mám hodně nočních a to asi nejezdíš zase ty.Třeba makám na silvestra v noci, pakárna.
Někdy si musíme udělat minisraz, chci vidět tu tvou krasavici!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host