zadní náprava
zadní náprava
Ahoj všichni, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nemá dílenskou příručku pro Alfu 146 1,9 JTD a potřeboval bych někde najít rozkreslené ložisko na zadním kole včetně jeho náboje a také ruční brzdu v kole a lanovody od ruční brzdy. Jelikož mi to vydává hučení v zadním kole a ložisko na LZ kole je už vyměněné, fakt už si nevím rady. Děkuju za pomoc...
Re: zadní náprava
A zkousel jsi pred vymenou spatneho loziska zatocit tim kolem, kde je spatny lozisko (aby si slysel hucivej zvuk)? Pac z interieru nepoznas z jakyho kola to jde, tam se zvuky dost mlatej. Jinak zadni loziska prodavaj zapouzdrena s celym nabojem, jepsi je si priplatit, taky jsem jeden naboj koupil a po pul roce hucel znovu. Znamej fiatak mi doporucil znacku Feba.Ladin píše:Ahoj všichni, chtěl bych se vás zeptat, jestli někdo nemá dílenskou příručku pro Alfu 146 1,9 JTD a potřeboval bych někde najít rozkreslené ložisko na zadním kole včetně jeho náboje a také ruční brzdu v kole a lanovody od ruční brzdy. Jelikož mi to vydává hučení v zadním kole a ložisko na LZ kole je už vyměněné, fakt už si nevím rady. Děkuju za pomoc...
http://www.ctech.cz/speedlines/alfa/suspension and wheels.PDF
Az to stahnes, tak dej vedet, ja to smaznu ze serveru...
2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
- Aleš
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Podobnej problém jsem řešil na Polu a po dvojí výměně ložisek a 1x tlumičů jsme vyměnili pneu a bylo po problému.Na gumách nebyli žádný plošky,vzorek měli taky pěknej,ale šli do šmelcu.Tak to zkus,než to rozdloubeš.
AR 145 1,6 boxer RACE CAR
Buick Regal V8 301 rv 79
Chrysler Neon 2,0
ex-AR 156 2,0 TS
ex-AR 155 V6
ex-AR 33 1,7 Permanent
www.alistrechy.cz
Buick Regal V8 301 rv 79
Chrysler Neon 2,0
ex-AR 156 2,0 TS
ex-AR 155 V6
ex-AR 33 1,7 Permanent
www.alistrechy.cz
Ano, tim údajně špatným kolem se zkoušelo zatočit, dokonce to bylo i na zkušebních válcích. To ložisko bylo vyměněno včetně toho náboje i s maticí, jako celý komplet, název ložiska je SK VKBA3540 SKF, prý to je standartně dodávaný i do automobilek, tak nevím . Tlumiče dám na testy a gumy zkusím taky vyměnit, nebo zatím prohodit, děkuju za radu, jinak už nevíme, čím to může být. Snad už poslední možnost vyměnit i to druhé ložisko. Tu adresu jsem si opsal, v práci mi to nejde ztáhnout
Díky za rady a kdyby jste na něco ještě někdo přišel, rád si nechám poradit.