Tak sem tu štěstí je to poslední co sem tedy měl ... Necháputo !!!!! Dnes volám do servisu a říká mi do telefonu že auto bylo už v pátek hotové a že jede .... Přitom sem tam v pátek byl a eště nejelo

... Tak nic prostě domluvil sem se na určitou hodinu a vyrazil do servisu tam nacházim svoje auto eště v garáži ?! Tak se ptám co stim je a když turovali motor tak vzdy kolem 3 a 4 tisic otacek neco jakoby luplo ... skoro jako rana od vejfuku prostě pokaždém prudčím sešlápnutí .... Bylo mi řečeno že na 1. válci zleva jsou schnilý kablíky ke svíčkám a vůbec ty svíčky jsou z koxidovaný že by chtěli vyměnit spolu s tim kontaktem ke 2 svíčkam (na jednom válci) ... No stim sme odjížděli ze servisu ... říkáme si jo svíčky s tim sme počitaly .... Tak sem jel testovat ...
Hned při rozjezdech sem cítil že to funguje .... uplně normalní rozjezd pěkně jela a co víc chtěla přeřadit už na 30 km /h max ...

dám tam 2 a 3 a taky nic plynulé .... 3 a 5 pohoda jen pořád odmotoru něco lupalo a branilo tomu do otáček ... (při normální jízdě nebylo znát jen při sešlápnutí plynu na kopec nebo tak ... ) říkám si pořád svíčky jo za chvíly to zaparkuju a budu spát s vědomím že poprvé vím co tomu je ...

Když si tak jedu domu najednou cítím že se auto nejak změnilo .... a potrdilo se mi to v prvním kopci při rozjíždění --... AUTO SE NAJEDNOU ROZJIZDELO JAKO DRIV jako když říkal automechanik "Je to prokluz spojky vyměníme spojku a pojedeto normálně .." ¨k...a ale ja tam snad mám právě novou spojku !!!!!!!!!!!!! Tak to se po 50 km posrala ?? !!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAA ... no eště se náhle s tím rozjížděním změnilo řazení opět 1. převod jede do 60 km / h !!!!!!!!! a mám skoro 5000 ot tedy otáčky při kterých obvykle řadím .. poté 2. převod jede až do 90 /km h a při tom jela do 50 km .... potom trojka ... ta už je normální předpokláda že na tý dvojce bude maximálně 50 , ovšem 50 na dvojku v tom autě ted už nemá smysl nejede to vubec :-d takže logicky řadíte z 2jky na 4 ku protože 3jka v 80 ... 90 ??

takže se řadí jako dřív 1.. 3 nebo 1..2..4 ... trojka se vyplatí jen do města když chcete tah motoru .... jede hezky ....
Společně s tím také přestal lupat ten motor !!!!!! a jede jako dřív pěkně točí ..... je to znát je to uplně jako před servisem .... Takže dobrý stav převodovky a špatný stav motoru se ve 2 vteřinách změnil na dobrý stav motoru a špatný stav převodovky ... jak kdyby tam bylo tlačítko na změnu

teď je kopec ted si tam dám parádní rozjezdy .... a ted potrebuju jedst tak zmacknu tlacitko aby to melo odpych a nelupalo to

D ja se tomu směju ale sem z toho fakt v píči ... Nevim co stim mám dělat asi zajid zase za nima že za 11 400 kč se na tom autě změnilo akorád to že spojkový ložisko " nekňučí" a nesvítí kontrolka vsřiků protože ten eror vymazaly při diagnostice ....bylo to opraveno protože automechanik řekl že je to spojkou ... ale přitom sem videl tu starou spojku konkretně lamelu a vypadala že je v dobrym stavu i ten mechanik říkal že ta lamela neni na odpys takže tady je vidět že to ten játroň diagnostikoval špatně a na základě toho bylo vyhozeno 11 klacků místo tak 2000 za výměnu pouho pouhého ložiska a další peníze by se dali rovnou na svíčky nebo na vsřiky nebo na něco co způsobuje tu závadu !!!!!!!!! Myslíte mám sanci s tim uspet u reklamace ?