Táááááááák poprvé co mám alfu sem spokojenej

bylo to tím čím se si po těch úvahách myslel

Tedy výměna svíček a váhy vzduchu pomohla a jede to jak z praku .... Otackomer porad ukazuje špatně to mám i změřené že čím vyší otáčky tím vyší odchylka .... Ale jak jede to je něco nesrovanetlného s tím stavem v jakeém byla když sem tento topic zakládal.... Teď by i tech 180 jela

viděl sem to na dálnici do pardubic prostě paráda

Eště mužu doporučit Automechanika pana slanického z velkého chlumce mezi dobřísí a osovem pro všechny co jsou z okolí příbrami, dobříše nebo těch prdelek v zádu

Je to solidní po starší pán co věří že spokojenost zákazníka ho přivede opět k němu a musím říct jinam už s alfou nepojedu

(pokud chcete číslo rád vám ho poskytnu stačí si napsat ) Udělal mi to bez jakékoliv smlouvy protože sem mu to ta nechal když nebyl doma tak sem se bál že sem ho neznal

Ale svíčky které by mě vyšli na 1700 x 4

a váha vzduchu která tam má být originál za 7000kč našel od boshe vynikající alternativu všech 8 svíček vyšlo na 1700 kč ..

a váha vzduchu na 2500 ... servis celkem i s benzinem za 500 tedy vyšel na krásných 5500 kč .. Když uvážím že to bylo spolu upravou kulisy u převodovky to jediné co to auto chtělo tak sem spokojen
Jenom porovnání kdybych to nechal u auto berger kteří sou tupý a cpou tam díly podle manuálu i když už existují odpovídající náhrady i od solidních výrobců. Nechal bych tam za to takových 18 000 kč i s prací ;-) a to není vůbec přehnané. To by mi vypadali všechny vlasy a asi bych jim tam pak nasranej projel výlohou

DDDDD k tomu nutno započítat že na poprvé se jim tam nedaří opravit vůbec nic takže tenhle servis v příbrami kdo podká ani se na něj nekoukejte

samo sebou pokuď nemáte nové škodovky či VW......
Takže eště mě čekají po vánocích rozvody, to čidlo otáček a takové elektronické píčovinky jako třeba aby fungoval pomalejší cyklovač na stěračích ... aby fungoval zadní stěrač a pár žárovek do interieru ... pak teprve mužu říct

xD
Tak štastný a veselý a pozor na led je to svině !