Tak už mi to nedalo ..

zvedl sem to na hevr a vyndal sem predni kola a vycistl vapkou ono to zvenku nebylo vubec videt jak zevnitr to bylo zaprasene až až ..... dokonce sem to i projel a meli ste pravdu bordel za ravkama xD
Ale protože sem amater :-d tak mam dalsi problem

potreboval bych demontovat predni spoiler ... nechci kvuli tomu zakladat dalsi tema :-d ten spoiler skoro sundam akorad je chycenej uprostred dvouma sroubama ktery sou pod tou mřížkou takže se na ne nemuzu dostat ....

premyslel sem jak sundat tu mrizku ale bez uspechu nechtelo se mi tam zkouset od sroubovat 1000 sroubu

odsrouboval sem pod kapotou 2 ktery se zdali ze ji drzej ale pak to drzi este nekde na obou stranach dole nekde pod svetlama ... je tam blbej pristup a zda se mi ze je tam sroub .... ale jen tak po hmatu maličkem protoze se tam nicim jinym ze sviho tela nedostanu

DD zajimalo by me jeslti tedy nekdo vi co tam dole pod svetli tu mrizku drzi a jestli se to da vymontovat bez toho abych vyndaval svetla....
potrebuju to porotoze sem urval zaves na jedny strane toho spoileru ... mam v planu to slepit epoxidovym lepidlem rekl bych ze nic lepsiho neni a i kdyby bylo tohle mi staci xD je to velka plocha bude to jako novy ..... Taky mam v planu seriznout snad flexou ten spodek toho spoileru zajimalo by me jakej vocas to navrhoval :-d ono uz je to dost nizke pri letmem pohledu ale kdyz se kouknete este nize zjitite ze ten spoiler je az skoro na zem a uplne zbytecne

Nereknu kdyby to bl nejakej tunerskej spoiler ale tovarni ?

uz sem ho kolikrat pri couvani malem ztratil kdyby nebylo tech 2 sroubu pod mrizkou

staci mala nerovnost ...
Mohl bych sem hodit fotky jeslti to nekdo nechape z meho vysvetleni