Příspěvek
od HonzaR » 13.7.2010, úte 21:10
street: Iluze značkovýho servisu vychází z pocitu, že si někdo může dovolit zaměstnávat machra... většinou machr dělá sám na sebe a na jámě se nám na autech školej učedníci..
S Alfou mám pár takovejhle zážitků.../U Štangla se vyšplhala výměna vakuovky na dieselu
přes 30táců, protože učedník při výměně přetáhnul domeček, následně se odlomila vačka...
a hned iniciativně jí tam šoupli cca +12 táců, stihli taky natrhnou hadici od olejovýho chladiče, při okamžitým návratu mě poslali do háje a stáhli to provizorně hadicovkou..origo hadice nebyla... při pouhým přejezdu do Imofy bouchla hadice 2 kiláky od servisu a odtah to jistil..
+ samozřejmě "nešly" povolit obě hadice, tak si Imufa na tom udělala chladič + obě hadice
:-)
Krásnej tyátr..a to říkám ženě, pro boha živýho do značkovýho néééé, to auto má svýho mechanika..je to marný, šoupla to ke Štanglovi..
Analýza stavu "velesložitýho podvozku" alis Alfa 145 Imofě před 5 lety byla opravdu komedie z Járy Cimrmana..Paninko, žádná legrace tohle skřípání..to bude v podstatě kompletní výměna podvozku s prací za cca 20táců.... nakonec stačilo trocha vazelíny na horní uložení.. :-)
V Alfa servisu přes veškerou diagnosu nedali moje GTV po koupi do "stavu" aby to byla Alfa.. s upravenou mapou a hlavou si naprosto nevěděli rady.. pořešil to Kameník st.
a tím jen potvrdil co říkám ..automechanik kterej umí dělá na sebe..
Když si ve velkejch servisech nevědí rady, volaj soukromníka XY--třeba na elektriku určitě..
Takže pokud to jde, jezdím rovnou k těm týpkům, který ev. volaj.. je to kratší a výrazně levnější protože ty většinou aspoň tušej, co tomu chybní a nehledej závadu stylem, vyměň co jde, však na to přijdem..Ono taky chápu, že značkovej má zas jiný provozní náklady a k tomu vztažený ceny, no smutný je, že borec tam většinou už jenom píše faktury a práci dělaj mlaďasové..
Na tohle je Alfa fakt háklivý auto, a obecně jí střídání dílen nedělá dobře..
Jeden mechoš, co ví, co na tom dělal a "jak", kde si pomoh..
:-)
Jeden borec zas zvednul haupnu u 12v 3.0 a povídá: to jsou hydráky v pr..li, vidím to na 24
hydráků, protože se nadá zjistit, který rachtá.. no tak říkám --zas to v klidu zavřete, protože nad hydroštel stačí většinou dát prst a druhák 3.0 12V holt hydroštely--a hlavně 24 kusů fakt nemá.. :-)