No kdyby šlo jen o tři litry... Alfa byla otlučená ze všech stran, takže takhle blbě nastříkaný jsou oba nárazníky, pravej přední blatník, pravý zadní dveře, pravej zadní blatník a ty levý zadní dveře a blatník...Petan píše:Tak to fakt netrefil...ale handrkuj se s někým kvůli třem litrům...
To snad poznáš že na tu druhou stranu pere slunce ne,je to naprosto stejnéHampice píše:Na té druhé fotce to taky nesedí 100%... To je právě ten problém stříbrný, na každém světle to vypadá jinak...
Je docela nízko no,nějak jsem si to neuvědomila copak nám se vlastně stalo s předním nárazníkem u mondea? Snad jsi ho neopřel, zas tak dlouho ho nemáš né?
Základ je koupit barvu a hlavně stříbrnou od PPG, kód barvy na 166tce je na víku kufru. Vy...t se na Standox, Colorlack, Spieshecker a pod. Konkrétně ve Standoxu mi řekli, že sice štříbrnou na mojí alfu namíchat umí, ale bude mít jinou zrnitost a doporučili mi jít k PPG. Musím říct, že se nedá poznat stříkanej zadní blatník....cuhan píše:Přesně jak píše KillFucker,zkušenej lakýrník si ten odstín určí sám,nepotřebuje k tomu kod barvy,podle kodu to dopadne tak jak to dopadlo
já takyMojmír 366 píše:Já mám špičkovýho lakýrníka,tak takovejch průserů se nebojím.
pokud míchal barvu podle kodu na kastli tak je to debil.elbandito píše:Tak prej tu barvu míchal podle kódu na kastli. No nic, co nadělám...Hlavně že to nerezaví
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host