zbavujeme se HID sady z auta
zbavujeme se HID sady z auta
Mám problém se světlama.Když sem si koupil auto tak už předešli majitel tam dal xenony.Policajti mě dvakrát pokutovali za neorigo xenony tak mi dneska došla trpělivost a xenony sem vydělal.
Potřebuji poradit jaký žárovky tam dát?Mám na mysly H4,H7????Nikde to nemužu najít jaký tam patřijou.
Potřebuji poradit jaký žárovky tam dát?Mám na mysly H4,H7????Nikde to nemužu najít jaký tam patřijou.
Re: Žárovky na denní svícení?
HIDy
jsou tam H7
a je tu v pdf návod k použítí, tam je celej seznam použitých žárovek v autě 

jsou tam H7

http://www.alfisti.cz/karty/nevety/02.jpg
a co to tam máš za čočky?
já myslel, že to tam máš origo xenonová světla přehozená z nějaké bouračky
a co to tam máš za čočky?

Vůbec nevím,ve světlech se nevyznám,taky sem si to myslel že sou origo než to policajti začali zkoumat.
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
kdyžtak nafot z blízka ty tvoje světla a zevnitř ten panel kterým si mažeš počítadlo km.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ex. Alfa Romeo Giulietta QV TCT rosso competizione
nebo to měl ťuknutý a dali mu místo méně častého nárazníku s odstřikovačema obyč 

- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
mě se nechce věřit, že by tam někdo dával čočkové světla kvůli xenonům, to by je tam spíš dal do původních parabol.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
navíc neorigo čočková světla na 147 jsem ještě neviděl
Tak jsem s toho Jelen!nafotím fotky a dám je sem.Policajti mě pokutovali dvakrát a to s důvodu:(neoriginální xenony,světla bez odstřikovačů tak sem prý zhřešil se zákonem)
Tuknutý moje auto podle mě nebylo a už vůbec ne na předek.Světla mi přijdou tak že předešli majitel se chtěl vyhnout problému s policii,tak do světel instalovasl čočky ale nedořešil odstřikovače a naklánění.Ve světlech jsou navrtaný otvory na čočky.Normální žárovky mi ty čočky neprosvití
Tuknutý moje auto podle mě nebylo a už vůbec ne na předek.Světla mi přijdou tak že předešli majitel se chtěl vyhnout problému s policii,tak do světel instalovasl čočky ale nedořešil odstřikovače a naklánění.Ve světlech jsou navrtaný otvory na čočky.Normální žárovky mi ty čočky neprosvití

tak jestli v tom máš navrtané čočky, tak leda mates-auto.cz a koupit nová světla... ještě bych zkontroloval, co tam zůstalo z kabeláže, aby jsi tam měl konektor na žárovku
jestli můžeš, tak to vyfoť, rád bych viděl, jak se tam dá ta čočka dobastlit

- Tomaso94
- Kontaktovat uživatele:
dej tam jiný výbojky na xenony...místo 6000k dej 5000k a nikdo ti nic neřekne
Alfa Romeo 147 1.6 TS r.v. 2001
že tam má xenony pozná i s 5000K 

Tady jsou fotky.Z venku čočka,ze vnitř jde normálně napojit obyčejná žárovka.Zatím nevím jaký bude svítiví účinek,jestli mi ty žárovky přes noc tu čočku prosvítí 

Petr147 píše:tak jestli v tom máš navrtané čočky, tak leda mates-auto.cz a koupit nová světla... ještě bych zkontroloval, co tam zůstalo z kabeláže, aby jsi tam měl konektor na žárovku
Je to normálně vyřízli a ta čočka nalepená...Předešlí majitel musel být padlej na hlavu.Škoda světel ale nový kvůli tomu rozhodně kupovat nechci.Musí být nějaký řešení(kromě xenonů),žárovka která dokáže prosvítit i v noci takovou čočku.
Na svoje předchozí auto jsem si koupoval žárovky co v sobě mají xenonový plyn,svítivost byla vysoká a to sem měl neoriginální čirou optiku kde byly taky čočky.
Ahoj Nevety,
riesenym budu "nove svetla", teda lepsie povedane pouzitelne svetla z nejakej buranej AR 147. Skus napisat chalanovi co prevadzkuje http://www.mates-auto.cz. Urcite sa u neho nieco najde za prijatelnu cenu. Pekne to zhovadil predchadzajuci majitel
. Vela zdaru.
riesenym budu "nove svetla", teda lepsie povedane pouzitelne svetla z nejakej buranej AR 147. Skus napisat chalanovi co prevadzkuje http://www.mates-auto.cz. Urcite sa u neho nieco najde za prijatelnu cenu. Pekne to zhovadil predchadzajuci majitel

prasárna dobrá, to je na nová světla, bude se ti tam držet vlhkost a tím praskat žárovky, uhnívat kabely... dej tam klasické žárovky za pár korun a uvidíš, jak to bude svítit... každopádně tě při další technické vyperou, to nepůjde nastavit, pochybuju, že ti funguje naklápění a navíc je to zásah do konstrukce
O technickou mi vůbec nejde,mám známý že bych prošel i s výfukem vyrobeným od komínové roury
Když koupím nový světla tak je potřeba při demontáži sundávat i narazník atd?Přijde mi to na pěknou drbačku.

Když koupím nový světla tak je potřeba při demontáži sundávat i narazník atd?Přijde mi to na pěknou drbačku.
jo jo, i s nárazníkem 

- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
masakr ta čočka dodělaná, no osobně bych koupil fakt nový světla jak radí ostatní protože bůhví jak to kreslí na zem.
Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Problém sem možná vyřešil,,koupil sem kvalitní žárovky Osram a svítím krásně i přes čočku.Měřil sem světla na zdi a svití mi to rovně 

no ona zima a voda udělá s "chromem" v parabole a kontaktama svoje 

To věřím,hele ži ty si pořád tak rád rýpnešPetr147 píše:no ona zima a voda udělá s "chromem" v parabole a kontaktama svoje

tak ty díry alespoň zalep 

To chce klid, jakmile před Petrem řekneš čočka nebo HID tak je oheň na střeše
Ale když mě zdraví v práglu, tak si nestěžuje, že bych ho oslňoval 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
tě nezdravím, dávám si ruce před oči