nejdřív se musí sundat panel na tunelu. Opatrně širším tenkým šroubovákem vydloubnout popelník a seřizovač světlometů. Pak jsou tam dva šroubky na 4 mm inbus. Nadzvednout, odpojit zaplaovač.
středový panel drží na inbus šroubech pod výdechy topení, ty se dají vydloubnout z boku, pak jsou šroubky pod ovladači na topení (nevim teď kde přesně) Kolečka silou vytáhnout (jen rukou). Po sundání panelu na tunelu se odkryjí nejspodnější šrouby. Mám za to, že je potřeba sundat ještě boční koberce na tunelu a pod nimi jsou taky šrouby, které drží středový plast.
takhle vypadá můj nalakovaný středový tunel. Původní gumovou oslizlou vrstvu jsem odrhnul drátěnkou na nádobí (asi 3 hodiny

, pak mi na to lakýra namíchal matnou barvu. Byl potřeba čistič plastu, aktivátor plastu, plnič, obrousit a navrch dvousložková barva s matovací přísadou. Neni to nic moc, ale až na ten skoromat se to docela podobá originálu. U rozdělovacího kolečka vzduchu je vidět na hraně vlastnoručně vyrobený stejkanec

Každopádně původní guma by byla lepší. Až někdo dá info, čím jí nahradit, dostane nobelovku.
Tady jsou nic moc fotky, je to s bleskem.