1) jaky motor by jste mi doporucili, po strance ekonomicke ... tim nemyslim vykon a spotrebu, spis co se spolehlivosti tyce ... nejsem zadnej zavodnik a projizdel jsem se v 1,9 88kw a v podstate by mi to stacilo, idealne by se mi vykonove zamlouval 110kw motor, ale jsem z brna a auto vaic ma same 2,4 motory a tak se ptam, jestli pri tech vetsich vykonech neni treba vetsi spotreba oleje, vetsi opotrebeni neceho a tim padem vetsi sance poruchy nebo opotrebeni atd atd...
2) mam tak trosku hokej v tech radiich ... cd prehravace jsou bud s a nebo bez mp3 a melo by se to poznat snad jen podle napisu na tlacitku 6, ovsem sedel jsem ted za posledni tyden v 7 AR a zadna tam napisy na cislech nemela (asi nahoda) a to pritom byly rozdilny roky od 2006 do 2008.A kdyz ma USB, znamena to ze ma mp3?
3)Spis ale nechapu, jak tam motovaly ty navigace... od 2006 je to nav+ kterej v podstate nic neumi. Od ktereho roku tam montovali nejakou lepsi navigaci?a zakladni rozdil oproti nav+?
4) Blue and me: jak vizualne poznam ze tam je, aniz bych musel vyndat radio a divat se zde ma radio pridelany modul?
5) Hudba od BOSE je jen priplatkova vybava? takze pokud je, je to napsano na krytkach repro? jinak original je Blaupunkt?a subwoofer nahodou AR nikdy nemela?
6) maji vsechny radia a navi pripojeni na subwoofer?
Dekuji moc za odpovedi a rady !!!