Rada ohledně výfuku
Rada ohledně výfuku
Tak opět se mi vysypal katík a momentálně tam žádný dávat nebudu.Stk je čerstvá.Přemýšlel jsem že bych místo toho katu dal jen trubku ale zas mi někdo říká že bude lepší tam dát středový tlumič z bezkatové verze abych zachoval nějaké tlaky ve výfukovém potrubí.Moc tomuhle nehovým a budu rád za každou radu.
Alfa romeo 156 1.9jtd 85kw r.v03
ex Alfa romeo 33 1.4boxer r.v92.
- zde.
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rada ohledně výfuku
Já to mám prázdný, jen tlumič vzadu a žádné změny jsem nespozoroval. Někdy zlobí volnoběh, ale ten zlobil už před tím. Jinak kdybys chtěl, tak jeden kat z 1.7ie se mi tady válí, nevypadá vábně ale funkční bude. Kdybys měl někdy cestu tak Ti ho klidně dám.
33
No já mám v háji ten kat a tu trubku co jde od katu do koncáku,rozhoduji se jestli mám koupit jen tu opravnou trubku to esíčko a nebo vzít ten střeďák z bezkatové verze.Výjde to na stejné prašule.Už jsem s alfinou chvíli jezdil bez katu ale bylo to znát na spotřebě a v nízkejch otáčkách moc netáhla.Já jen nevím když tam šoupnu ten střeďák z bezkatu tak abych ten motor třeba nepřidusil a podobně.Z tuzinku už jsem vyléčený.Kata tam zpátky šoupnu až před technickou.
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Když to tam dáš celé z bezkat verze, tak to bude dobře, akorát zachovat lambdu a je to.
To jsem potřeboval slyšet,celé to tam půjde určitě.