jdu za vámi s prosíkem o radu. Tak jsem po čtyřech měsících poskládal své GTV a vyrazil to projet. Po výměně chladiče a dalších 150ti věcí jsem doufal že už bude všechno cajk a ejhle. Ujel jsem pár km a auto šoupl do garáže (už bylo fakt pozdě). Ráno než jsem šel do fachy jsem na něj juknul jestli se mu po tý době co stálo na kozách neudělalo špatně a ono se chudák pochcalo a ještě si k tomu ublinklo.

Ten blinkanec ani tak neřešim, to je moje blbost, když jsem měnil těsnění víka ventylů, tak jsem to v rohu málo podmáz. Holt to udělám znovu.
Ale teď k věci,: jelikož jsem měnil chladič a přetěsňoval vodu, tak teď tam je tlak jakej tam nebyl už hodně dávno a chudinka se mi z toho počůrala. Teče to docela dost okolo termostatu. Nejsem schopen zjistit jestli to teče od trubky co jde na druhou stranu k vodnímu čerpadlu nebo ze vstupu ať přední nebo zadní palice. Kdo tam někdy šátral tak asi pochopí, protože termostat leží na převodovce a stýká to po ní dolů. Takže to znamená že ho musím vyškubnout a tímto vás prosím jak nejjednodušeji ho dostat ven a kde je jaké těsnění atd., prostě co k tomu bude ještě potřeba. Jediné co se mi podařilo je, že jsem odklonil ten Vetřelčí kokón z kterýho jde asi tisíc kabelů, termostat po pěti zlomenejch prstech dokonce i povolil (doufám, že drží jenom na dvou šroubech), ale ten spletenec kabelů mi jde jenom trochu do strany, takže se nedostanu k hadicím co vedou směrem k řidiči a ikdyž jsem ho povolil, tak se ani nehnul ...

Předem díky za veškeré rady a připomínky.