No tohle klidne muze byt ze stolice kdyz vidim ze zadny 2 plechy k sobe nesediMilano75 píše:jen abych se ujistil: ty obtisky od "zubů" jsou od rovnací stolice??? já jen že to vidím na každé alfě

No tohle klidne muze byt ze stolice kdyz vidim ze zadny 2 plechy k sobe nesediMilano75 píše:jen abych se ujistil: ty obtisky od "zubů" jsou od rovnací stolice??? já jen že to vidím na každé alfě
tuta146 píše:Tak nejdřív sháníš tmavou a nakonec uvažuješ o předražené stříbrné se světlou kůží![]()
Ten spodek začne hnít (jestli už nezačal)
mno to já sem taky zvědav, hlavně mě nabaví se projíždět po všech čertech a koukat se na vrakyLadin 164V6 píše:Hehe ja jsem zvedav co kamos nakonec koupi
156 hluboko pod 100.000,- a dva roky na ní nechceš šáhnoutMilano75 píše:jde o to vybrat něco na co nebudu muset aspon 2 roky šáhnout, mám dost práce se svýma alfamaLadin 164V6 píše:Hehe ja jsem zvedav co kamos nakonec koupi
tuta146 píše:156 hluboko pod 100.000,- a dva roky na ní nechceš šáhnoutMilano75 píše:jde o to vybrat něco na co nebudu muset aspon 2 roky šáhnout, mám dost práce se svýma alfamaLadin 164V6 píše:Hehe ja jsem zvedav co kamos nakonec koupiMiláno to je lepší pohádka než Avatar od Camerona
no právěHarous píše:Tý stříbrný bych se obloukem vyhnul. Jestli je to takhle "dobře" opravený tak je to slušnej předpoklad k tomu, že bude auto hnít. Kromě toho nebude nikdy dobře vypadat a může být i celý hnutý. Vidím v tom budoucí zdroj potencionálních problémů.
Harousi sorry, ale 146 a 156 je něco úplně jiného, to nejde srovnávat (a vůbec netvrdím že 146 je horší).Harous píše:Jestli má kámoš limit 100 tisíc a chce Alfu v naftě tak bych se možná vyprdnul na 156 a poohlídnul se po nějaký opravdu vyvoněný a zachovalý 146 JTD.
tuta146 píše:Harousi sorry, ale 146 a 156 je něco úplně jiného, to nejde srovnávat (a vůbec netvrdím že 146 je horší).Harous píše:Jestli má kámoš limit 100 tisíc a chce Alfu v naftě tak bych se možná vyprdnul na 156 a poohlídnul se po nějaký opravdu vyvoněný a zachovalý 146 JTD.
To já samozřejmě vím, šlo mě o to, že za stejnou cenu bude ta 146 v lepším stavu než 156. Pokud ale borec jezdí takový trasy tak bych o naftě vůbec nepřemýšlel a hledal benzín. A ty by snad nemuseli být tak vylítaný jak JTD.tuta146 píše:Harousi sorry, ale 146 a 156 je něco úplně jiného, to nejde srovnávat (a vůbec netvrdím že 146 je horší).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti