Příspěvek
od had&kříž » 21.7.2010, stř 00:41
Adamalfa píše:este zhanam aj tie hadice na posilnovac riadenia konkretnie tie co su vedene pod bateriou co idu od chladica ku kolesam a aj starter ak niekto ma by sa hodil ako som uz pisal v inich temach tak mi netoci starter ked je zohriaty motor ked vychladne tak toci... res. ako kedy sa mu zachce este premeram elektriku na nom ale skor to je zadrety starter btw som z SR BA ak niekto ma tieto diely ponuknite urcite sa dohodneme.... a k tomu ramenu dik takze zvarat zvarat zvarat hlavne ked tu uz budem moct vytiahnut z garaze lebo uz mam abstak

to že ti netočí starter je uplně normální zkuuuurvena zavada.. mě netoči ani na jedna osmě ani na dvoulitru , řeším to jednoduše - signalni kabel co ide od starteru do spinaciho relatka mam přemostěny kablem a tlačitko v interieru... dokud nechcipne uplně starter.. což se mi na dvoulitru za dva roky ještě nestalo a na jedna osmě už jednou:-) zmačknu a jedu :-) jinak je to problem totalně zasviněné cívky ve starteru ... pokud není ovšem mrtvy starter na uhlikach...
Alfa: 146 1,9 JTD, 75 2.0TS, 75 1.8 ie, 75 1.8 carb, giulietta 1.6 carb
Fiat: 600, 850 BN, 850 Special, 850 Coupe, 133
Ducato Panorama, Combinato, Odtahový speciál
www.squadra-cs.cz