Myslím, že všechny AR159 měly VDC už v základní výbavě. Já jsem si VDC vyzkoušel v podstatě až teď v zimě na ujetém sněhu, protože urvat ji v létě na asfaltu tak, aby VDC zasáhlo, je dost problém00flash00 píše:tak jo, hele chci se zeptat jestli tato nase alfa ma nejaky stabilizacni system neco jako ESP, o abs a ASR vím, ale ci to ma nejaky stabilizacny to teda neviem. Musim si ist niekde skusit dostat sa do smyku aby som vedel ako sa to auto sprava
Určitě to sem dám, dlouhé štreky okolo stovky jsou ro tu naši motorizaci ideál, co? Kdyby to tak bylo i ve městě nebo na dálnici...JP159 píše:Limach - ok potvrzuju , moje zkušenosti jsou podobné. Jezdím na shell racing 100 a je to v rozmezí 7,8l až 8,5l podle způsobu jízdy a délky trasy. Klimu nepoužívám a ze zásady ji vypínám (hra kdo s koho). S plnou zátěží nejezdím.
Pak sem hod jak ti to jelo na tu 100...?
Mě olej neubývá vůbec a neubýval mi ani v AR147 1.6TS.pietro1981 píše:A este stale ma aj 159 spotrebu oleja ako 156??
Tak to by bylo okolo 10 litrů. Vyhrál jsi, máš menší spotřebupietro1981 píše:hm a tak by ma zaujimalo, kolko by asi 2,2 JTS spapkala, keby ju zoberiem na vylet do IT. 920 km, z toho minus 80 km cesty 1. triedy, ostatne dialnica. Rakusko 140km/h a nemecko kde sa da 160-170 km/h. Ked je teplo, klima samozrejmostou!! (mne to 156 JTD 77Kw urobi za cca 6,5 priemer)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 5 hostů